Yılmaz Büyükerşen onunla gurur duyuyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen onunla gurur duyuyor!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir'in gururu haline gelen Sümeyye Boyacı'ya sosyal medya hesabından başarı dileğinde bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Sümeyye ile gurur duyuyor
Katıldığı uluslararası yarışlarda kazandığı zaferler ile Eskişehir’in gururu haline gelen Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sümeyye Boyacı beraberindeki 7 milli takım arkadaşı ile birlikte Londra’ya gitti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası’nda altın madalya için yarışacak gençlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile başarı dilediğinde bulundu. 
Yetiştirdiği başarılı sporcular ile Eskişehir’i uluslararası alanda başarıyla temsil eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nün milli yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası için Londra’ya gitti. 7 gün sürecek şampiyonada 6 gün farklı stillerde yarışları olan Sümeyye Boyacı, kendi alanı olan 50 metre sırt üstünde 14 Eylül Cumartesi Türkiye saati ile 12.00’de yarışacak. 
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Sümeyye ve diğer milli sporculara başarı dileğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise Sümeyye ile gurur duyduklarını ve kendisinden altın madalya beklediklerini ifade etti. Büyükerşen “Sevgili Sümeyye azmi ve çalışkanlığı ile birçok önemli başarıya imza attı. Bu başarıları kazandığında asıl hedefinin Londra’da dünya şampiyonu olmak olduğunu defalarca dile getirdi. Şimdi Londra’da hem ülkemizi hem de şehrimizi başarıyla temsil ediyor. Ben inanıyorum ki 14 Eylül’de bayrağımızı göndere çektirecek ve İstiklal Marşımızı tüm dünyaya dinlettirecektir. Hem kendisine hem de diğer milli sporcularımıza bir kez daha yürekten başarılar diliyorum” dedi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi