Yılmaz Büyükerşen Muharrem İnce’yi aradı ve...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen Muharrem İnce’yi aradı ve...
A
a

Anadolu yazarı Arif Anbar, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusuna ilişkin Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’le görüştü. Büyükerşen Anbar’a, “Muharrem İnce’yi tebrik etmek için aradım. Ancak meşgul olduğu için sesli mesaj bırakarak tebrikimi ilettim” dedi.

Sütiş Eskişehir
Özel Haber

İNŞALLAH AYDINLIK GÜNLERE KAVUŞURUZ

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olacağı yönünde sıkça adı geçen Yılmaz Büyükerşen, Arif Anbar’a yaptığı açıklamada aday olmayacağını belirtti. Türkiye’nin kendisine dönük teveccühü nedeniyle teşekkür eden Büyükerşen, şunları ifade etti: “Sayın İlhan Kesici Ankara’da. Ona söylemiş olmalılar ki Sayın Muharrem İnce’yi tebrik etmiş. Sanıyorum Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dilinden konuşabilecek bir isim olduğu için Muharrem İnce tercih edilmiş olabilir. Ya da başka nedenler de olabilir. Ben de Muharrem İnce’yi tebrik etmek için aradım. Ancak meşgul olduğu için sesli mesaj bırakarak tebrikimi ilettim. İnşallah Türkiye için aydınlık günlere kavuşuruz.”


İLGİLİ HABERLER

Son Dakika! Muharrem İnce tebrikleri kabul ediyor!



 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ömer 3 Mayıs 2018 15:49

ben büyükerşenin yerinde olsam her defasında büyükerşeni heveslendirip sonrada aday göstermeyen chp den ayrılırım.Geçende büyükerşenin adı geçmiş fakat ekmeleddin Beyi aday göstermişlerdi.

1 6 Cevap Yaz
ömer

iyiki yerinde değilsin .

1 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi