Yılmaz Büyükerşen'in şartı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen'in şartı!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP’nin il başkanı olacak kişinin milletvekilliği ve belediye başkanlığına aday olmaması gerektiğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, CHP’nin il başkanı olacak kişinin milletvekilliği ve belediye başkanlığına aday olmaması gerektiğini söyledi.
 
ADAY OLMASINLAR!
Delege seçimlerinin başladığı CHP’de gözler il ve ilçe başkan adaylarının kim olacağına çevrildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, il ve ilçe başkanlığına aday olacak hiç bir isme önyargısının olmadığını söyledi. Büyükerşen, “İl ve ilçe başkanlığına aday olacak kişiler milletvekilliğine ve belediye başkanlığına aday olmayacaklarını kamuoyuna deklare etmeli” dedi.

ACI TECRÜBELERİ YAŞADIK!
Geçmişte yaşanan örneklere dikkat çeken Büyükerşen “ Geçmişte seçim dönemleri yaklaşınca il ve ilçe başkanları görevlerinden istifa ediyor ve milletvekilliğine, belediye başkanlığına aday adayı oluyordu. Böylelikle partide bir boşluk doğuyor. Geçmişte bunun acı tecrübelerini yaşadık. İl ve ilçe başkanlığı, milletvekilliğine ve belediye başkanlığına aday olmanın basamağı olmamalı” diye konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi