Yılmaz Büyükerşen'e büyük övgü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen'e büyük övgü
A
a

İstanbul Silivri’den Eskişehir’i gezmeye gelen Basınkent Sitesi sakinleri hayran kaldıkları kentin mimarı Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’i ziyaret ettiler. Silivrililer Büyükerşen’e, “Sevgili Başkan, göçmen akınına hazır mısınız? Biz Eskişehir’e taşınacağız” şeklinde övgü yağdırdı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir yurt içi turizmin gözbebeği olmayı sürdürüyor. İstanbul Silivri Basınkent Sitesi’nden 60 kişilik bir grup, ününü duydukları Eskişehir’e gelerek kenti gezdiler. Şehre hayran kalan Silivrililer Başkan Büyükerşen’in konuğu oldular.

Büyükşehir Meclis Salonu’nda Silivri Basınkent Sitesi sakinlerini kabul eden Başkan Büyükerşen, tek tek konuklarının elini sıkarak, “Hoşgeldiniz” dedi. Silivrililer, Başkan Büyükerşen’e Eskişehir’i her yönden güzel bulduklarını belirterek,  “Sevgili Başkan, göçmen akınına hazır mısınız? şeklinde seslendiler ve arkasından, hep birlikte Eskişehir’e taşınacaklarını söylediler. Bu övgüye karşılık olarak Başkan Büyükerşen, Kentpark’taki iki heykelin öyküsünü anlatarak, “Başımızın üstünde yeriniz var” şeklinde cevap verdi.

Silivri Basınkent Sitesi sakinleri ziyaret sonrası hayranı oldukları Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile birlikte fotoğraf çektirdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet KILINÇ 12 Eylül 2018 23:48

Adnan bey neden böyle yorum yaptığınıza bir anlam vermiş değilim.Eskişehir het zaman hazırdır.

1 0 Cevap Yaz
Davut 12 Eylül 2018 23:22

Gittiği sehir de belediye ye ziyarete gidilen başka bir şehir yoktur. Bunların hepsi reklam.

0 2 Cevap Yaz
bilek26 12 Eylül 2018 21:19

çok hayran olunacak bir şeyimiz yok tek Eskişehirporumuz var onun da durumu malum ama gelsinler tabi

0 2 Cevap Yaz
Adnan 12 Eylül 2018 14:59

hazır değiliz trafik ve toplu ulaşım altyapısı hazır değil yeni gelecek nüfusu kaldırayız. zaten bu turistler tramvaylara binip bir tur atsalardı yada özel araçlarıyla gezmiş olsalardı. aynı fikirde olmazlardı. şu an turist oldukları için memnun kalmışlar. Eskişehir de hizmetler turistlere yönelik makyaj çalışması olduğu için buraya gelip yerleştiklerinde hayal kırıklığına uğrarlar.

13 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi