Yılmaz Büyükerşen'e anlamlı ödül

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen'e anlamlı ödül
A
a

17. Vehbi Koç Ödülü'nün sahibi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen eğitime verdiği destekten dolayı hak kazandığı 17. Vehbi Koç ödülünü Ömer Koç'un ellerinden aldı.

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 17. Vehbi Koç Ödülü'nü, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç'un elinden aldı. Her yıl farklı alanlarda verilen Vehbi Koç ödülleri bu yıl eğitim alanında verildi. 100.000 dolar değerindeki ödülü Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen aldı. Büyük Erşen Aldığı ödülün bu zamana kadar aldığı en büyük aferin olduğunu belirtti. Ödül Türkiye’nin en büyük ödül ünvanını taşıyor.

"Hiç o zaman ki kadar kıymetli olmadı"

Davetin açılış konuşmasını gerçekleştiren  Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç ” Eğitimciler, bu ülkede hiçbir zaman cumhuriyetin ilk yıllarındaki kadar el üstünde tutulmadı; öğrenmek ve öğretmek hiç o zamanki kadar kıymetli olmadı. Hür nesiller yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.


"En büyük servetim"

Ödül töreninden Vehbİ Koç ile anılarını anlatan Büyükerşen bu ödüle layık görüldüğünden çok büyük mutluluk duyduğunu söyledi.  Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Törende, 17. Vehbi Koç Ödülü'nün sahibi Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen hakkında kısa bir film de yayınlandı. Her gününü “yeni bir maceranın başlangıcı” olarak tanımlayan Prof. Dr. Büyükerşen, filmde yer alan röportajında, “Kendimi Atatürk'e, ilkelerine, cumhuriyete ve bu topluma borçlu hissediyorum. Hem de öyle bir borç ki ömür boyu bitmiyor… Tüm bu uğraşlara karşılık en büyük servetim, en büyük kazancım yetiştirdiğim öğrencilerim. Kendimi çok mutlu ve bahtiyar hissediyorum. Vehbi Koç Ödülü'ne beni layık gören çok değerli jüri üyelerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yaşar özgeneci eskişehir 23 Şubat 2018 23:33

Koç gurubuna teşekkürler,, Hocamızı onurlandırdıkları için..

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi