Yılmaz Büyükerşen'den Kılıçdaroğlu açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen'den Kılıçdaroğlu açıklaması!
A
a

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in yaptığı açıklama ile göreve davet ettiği ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere CHP'li belediye başkanları Twitter'dan Kılıçdaroğlu'na destek mesajı gönderdi. Bu isimlere bugün Yılmaz Büyükerşen de eklendi. İşte Büyükerşen’in açıklaması…

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
6’lı Masa cumhurbaşkanı adayı konusunda ortak noktada buluşamadı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener masadan kalktı. Bu açıklamanın ardından başta Meral Akşener'in göreve davet ettiği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere CHP'li belediye başkanları Twitter'dan Kılıçdaroğlu'na destek mesajı gönderdi. Bu isimlere bugün Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de eklendi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün yaptığı sert açıklama siyasete gündemine bomba gibi düştü. Akşener, “Milletin ortak iyiliği için iyi niyetlerle oturduğumuz 6’lı masa, artık potansiyel adayların tartışıldığı bir ortak akıl platformu olmaktan çıkmıştır. Tek bir adayın tasdiki için çalışan, bir noter masasına dönüşmüştür. Biz bu noter masasında olmayacağız” diyerek, cumhurbaşkanlığı adaylığı için Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı göreve davet etti. Bunun ardından gözler Yavaş ve İmamoğlu'na çevrilirken sadece onlar değil tüm CHP'li büyükşehir belediye başkanları CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren mesajlar yayınladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren isimlere bugün Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de eklendi.

İşte Büyükerşen'in açıklaması;
"Atatürk'ün "Kendimiz için değil, bağlı olduğunuz ulus için el birliği ile çalışınız, çalışmaların en yükseği budur." sözünden hareketle Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu ile ülkemizi aydınlığa kavuşturmak için var gücümüzle çalışacağız. Büyük emeklerle kurulan, ülkemizde bozulan tüm değerlerimizi yeniden inşa etmek için önemli adımlar atan ve en önemlisi halkımızda büyük heyecan uyandıran Millet İttifakının aynı azim ve kararlılıkla ülkemize umut olmaya devam etmesi tek temennimdir."

KAZIM KURT VE AHMET ATAÇ'TAN DA PAYLAŞIM

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı videoyu paylaşarak, “Her koşulda, dün olduğu gibi bugün de dimdik yanınızdayız. Birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da Akşener’in, “Ben sülaleme Kılıçdaroğlu’nu vasiyet ettim Kendisine herhalde ölünceye kadar şükran duyacağım” sözlerini kullandığı videoyu paylaştı.

Ayrıca alınan son bilgiye göre Yılmaz Büyükerşen'in Ankara'ya gittiği öğrenildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi