Yılmaz Büyükerşen'den "villa" açıklaması: Hata benim!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen'den "villa" açıklaması: Hata benim!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye meclisi Mart ayı ilk toplantısında Yılmaz Büyükerşen, Aşağısöğütönü Mahallesinde kaçak olduğu iddia edilen villa ile ilgili "Hata benim, takip etmedim" açıklamasını yaptı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir özel haberi: Eskişehir Büyükşehir Belediye meclisi Mart ayı ilk toplantısı Yılmaz Büyükerşen başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda gündem dışı söz alan AK Partili Murat Özcan'ın "Aşağısöğütönü’nde kaçak olduğu iddia edilen villa ile ilgili bilgi verir misiniz" sorusunu Yılmaz Büyükerşen yanıtladı.
Aşağısöğütönü Mahallesinde kaçak olduğu iddia edilen villa ile ilgili konuşan Büyükerşen, “Yalan söylemişler villa değil 2 odalı 1 mutfaklı yalı” diyerek şöyle devam etti: “Eşimin tarlasının yanında bir komşusu var. O prefabrik almış. Ancak kuramamış. Bizim bahçemizde durmasını istedi. Ben de çürüyeceğini düşünerek ondan satın aldım. 2-3 günde kuruluyor zaten. Yapılması için birini görevlendirdim. O da merak etme her şeyi yaptım dedi. Asıl yapması gerekeni yapmamış. Tepebaşı Belediyesi’nden ruhsat almamış. Alsa kaçak falan sayılmayacakmış. Ama yanlış beyandan kaynaklı davalık oldu. Savcı kaçak değil diyor. Yanlış beyandan veya usulsüzlükten dolayı hükmün ertelenmesine karar vermiş.  Hata bende evet, takip etmemişim. Tepebaşı Belediyesi’ne gidip cezayı yatırdım, ruhsatı aldım. Bana biraz pahalıya patladı ama yabancıya gitmedi. Bunu siyasi malzeme yapacaklarını biliyordum ama oldu. Bunu daha fazla çekiştiriyorlar. En büyük yanlışları da yalıya villa demeleri. Eskişehirliler böyle bir şey olmayacağını, bundan pay çıkmayacağını gayet biliyor.”

 
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es esli 10 Mart 2021 11:57

Ben köydeki agira ruhsat alamıyorum nasıl iş bu

1 3 Cevap Yaz
Yalii 9 Mart 2021 23:48

Villa yalı oldu kurtuldu. Ne siyasetbe

2 7 Cevap Yaz
Ahmet 9 Mart 2021 21:53

Aynı bahaneleri vatandaş dese belediye inanır mi ?????

2 9 Cevap Yaz
kamil çelebi 9 Mart 2021 21:20

Arsa kimin hocanın. İster diker ister sürer kime ne. Herkes işine baksın.

8 3 Cevap Yaz
Orhan

Kamil bey güzel diyorsunuzda bizimde arsamız var fakat öyle istediğimiz gibi bir şey yapamıyoruz

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi