Yılmaz Büyükerşen algı operasyonu yapıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen algı operasyonu yapıyor
A
a

Büyükşehir belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ilçe belediye otobüsleri başlamasıyla birlikte mağdur olan ilçe otobüs işletmecileriyle bir araya gelmiş, ilçe belediye başkanlarını ikna edin demişti. Ak Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Başkan Büyükerşen'e algı operasyonlarına bir yenisini eklediğini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Büyükşehir belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ilçe belediye otobüsleri başlamasıyla birlikte mağdur olan ilçe otobüs işletmecileriyle bir araya gelmiş, ilçe belediye başkanlarını ikna edin demişti. Ak Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Başkan Büyükerşen'e algı operasyonlarına bir yenisini eklediğini söyledi. Ünlü, "Duyduk ki algı operasyonlarına bir yenisi eklenmiş. İlçelere toplu taşıma yapan firmalara... İlçe belediye başkanını ikna edin ilçeden,şehir merkezine yapılan taşımacılığı kaldırayım diyen bir Büyükşehir Belediye  başkanımız var. İktidarsınız fakat muktedir değilsiniz.  Ulaşımı düzenleme yetkisi 5216 Sayılı Kanun’un 7/f Md. göre Büyükşehir Belediyesindedir. Ulaşım ile ilgili kimin sıkıntısı varsa muhatap Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Yetki de görev de Büyükşehir Belediyesinindir. Bırakın algı operasyonlarını... Bırakın ilçe belediye başkanlarımızı hedef göstermeyi... Mahallelerden ilçe merkezine ulaşım sorunu da halen ortada beklemektedir. Ne yazık ki ulaşımdaki sorunların çözüleceğine dair de umudumuz yok..." diye konuştu.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bayir 9 Kasım 2017 14:17

Tebrikler baskan ama cozum yolunuda isaret edin. Kasitli olarak ters saatlere sefer koyarsaniz anca doluyor dersiniz. Amac hizmet degil yaptik olmadi. Istemediler. Sabah 7_.7.30_.8. eskisehir cifteler servisi koysunlar gorsun yogunlugu. En az 10 otobus kaldirir. 200 ogrenci. 150 ogretmen 50 memur 200 diger olmak uzere 600 kisi eskisehirden ciftelere sabah servislerle gidiyor. Bir okadarda ozel aracla geliyoruz.

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi