Yılmaz Büyükerşen: Üretmek zorundayız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen: Üretmek zorundayız!
A
a

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) Şubesi Başkanlığına seçilen Hakan Duman, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Burada konuşan Büyükerşen, “Sanayi ve tarım başta olmak üzere her alanda üretmek zorundayız” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen MUSİAD Başkanlığı’na seçilen Hakan Duman ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Duman ve yönetimini tebrik eden Başkan Büyükerşen, yeni yönetimin Eskişehir sanayisine katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Başkan Büyükerşen’e Eskişehir’de gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar için teşekkür eden Duman, “Genel kurulumuza gelerek bizlere büyük bir onur yaşattınız. Genel kurulda da söylediğim üzere Eskişehir’in her alanda birlik beraberliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Sayın Başkanımız ile MUSİAD olarak birlikte neler yapabiliriz onları konuşmak için buradayız. Kendisine ilgisi ve desteği için teşekkür ediyorum” dedi. Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükerşen, Eskişehir’in sanayi olarak büyük bir gücü olduğunu belirtti. Büyükerşen “Ülkemizin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğini biliyoruz. Bu süreçten ancak katma değer üreterek kurtulabiliriz. Sanayi ve tarım başta olmak üzere her alanda üretmek zorundayız. İnanıyorum ki sizler de MUSİAD olarak Eskişehir sanayisini daha ileriye taşımak için çalışmalar gerçekleştireceksiniz. Hem Sayın Duman’a hem de ekibine başarılar diliyorum” dedi. 

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aliş 11 Şubat 2019 01:50

Büyükerşen ve üretim hıh.

0 0 Cevap Yaz
memduh 10 Şubat 2019 08:51

Eskişyehir Sanayi, Eskişehir ilçelerine özel bir sektörel l yatırımlar özelliği ve önceliğ ile yöneltilmeli!Üniversite Ekonomi bütünlüğü,, temelden tepeye 'üretim temelli demokrasi' kurallardının hakimliği ile şekillenmmeli!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi