Yıkamak için balkona çıktı, dehşete düştü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yıkamak için balkona çıktı, dehşete düştü
A
a

 Antalya’da gece saatlerinde magandaların silahından çıkan saçmalar, 3’üncü katın balkon panjurunu delik deşik etti. O sırada yan odada uyuyan yaşlı kadın ise büyük korku yaşadı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
 Olay, cumartesi günü gece saatlerinde Gülveren Mahallesi 3734. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece geç saatlerde yoldan geçen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, rastgele sağa sola ateş etti. Bu sırada magandaların silahından çıkan saçmalar, sokak üzerinde bulunan 4 katlı apartmanın 3’üncü katının panjuruna isabet etti. Onlarca saçmanın panjuru delik deşik ederek balkon tavanına sıçradığı görüldü. O sırada balkonun hemen yanında bulunan odada uyuyan yaşlı kadın ise büyük korku yaşadı. Sabah yıkamak için balkonuna çıkan ve gördükleri karşısında dehşete düşen ev sahibi Zöhre Yozgat ise durumu hemen polise bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen suç araştırma ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri, incelemelerde bulundu. Ekipler, şahısların yakalanması için çalışma başlattı. 
 
"ARTIK BUNLARDAN BIKTIK"
Yaşadıklarını anlatan Zöhre Yozgat, “Yaşlı annem vardı evde, silah seslerini o duyuyor. Biz de evdeydik ama sesleri duymadık. Korkarak uyanmış. Sabah kalktığında bize silah sesi ile uyandığını söyledi. Ben, 'egzoz patlamasıdır' dedim. Ben balkonu yıkamak için girdiğimde o manzara ile karşılaştım. Her yer delik deşik olmuş. Bu silah sıkma olaylarında sık sık yaşıyoruz ve komşular olarak rahatsızız. Çocuğumuz, yaşlılarımız var; artık bıktık bunlardan” diyerek tepki gösterdi. 
             
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
mert yurt 8 Kasım 2022 22:20

sss sana sesleniyor bana degil

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi