Yeşilay Elçisi Olan Esnaflara Belgelerini Aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yeşilay Elçisi Olan Esnaflara Belgelerini Aldı
A
a

Yeşilay Cemiyeti’Nden Vali Kızılkaya’Ya Ziyaret

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik Yeşilay ailesi Vali Dr. Kemal Kızılkaya’yı makamında ziyaretinde, Yeşilay elçisi olan esnaflara belgelerini aldı.
Vali Kemal Kızılkaya, Yeşilay Bilecik İl Temsilcisi Muzaffer Tekelioğlu’nu, il yönetimini, gönülleri ve esnafları makamında kabul etti.
Yeşilay il yönetimi tarafından Vali Kızılkaya’ya farkındalık oluşturmak ve bilinçlendirme adına yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.
Bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığın önemine değinen Vali Kızılkaya, “Yeşilay Derneği gerçekten ülkemiz için, ülkemiz insanı için çok önemli işlevleri yerine getirmiş, insanımızın sağlığı ve sağlıklı bir geleceği için çok önemli adımlar atmış bir teşkilat. Özellikle bağımlılıkla mücadele konusunda gençlerimizde farkındalık oluşturma, toplumda genel bir farkındalık oluşturma noktasında çok yararlı çalışmalar yürütüyor. Bu anlamda kamuoyunun dikkatini bu meselelere çekmek ve özellikle çocuklarımızı, gençlerimizi zararlı maddelerden uzak tutmak amacıyla yaptığımız çalışmalarda sizlerin de desteğini alıyoruz. Tüm çabamız toplumumuzun sağlıklı bir geleceğe kavuşması. Bunun için vermiş olduğunuz katkılar destekler nedeniyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yeşilay elçisi olan esnaflara belgelerini takdim eden Vali Kızılkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi