Yeni yıl için muhabbet kampanyası

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yeni yıl için muhabbet kampanyası
A
a

Yeni yıla saatler kala Eskişehir Porsuk Bulvarı Adalar mevkiinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Sokakta ‘bedava muhabbet’ pankartı açan bazı öğrenciler, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 

Sütiş Eskişehir
Yılbaşını sokakta geçiren vatandaşları bir araya toplamayı hedefleyen Adem Bilici ve arkadaşları açtıkları ‘Bedava muhabbet’ pankartıyla vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yeni yıla girmek için Kütahya’dan Eskişehir’e gelen öğrenciler, sokaktan geçen vatandaşlarla bol bol sohbet ettiler.

“Keyifli bir milletiz”
Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde okuyan Adem Bilici, yeni yılın sağlıklı ve mutlu geçmesini istediğini belirtirken, yeni insanlarla tanıştığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Bilici, "Kütahya’dan geliyorum. Öncelikle yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu akşam farklı bir şeyler yapalım istedik. Birkaç arkadaşımla beraber ‘Bedava muhabbet’ pankartı hazırladık. Yılbaşını sokakta kutlayan vatandaşları aramıza davet ederek, keyifli muhabbet edelim istedik. Vatandaşların ilgisi çok yoğun. ‘Bedava muhabbet’ diye bağırıyoruz ve yanımıza gelerek muhabbetimize ortak oluyorlar. Biz keyifli bir milletiz ve hiçbir taşkınlık çıkarmadan güzelce eğlenebiliyoruz” şeklinde konuştu.

Bol bol sohbet edip, türküler söyleyen gençler keyifli bir şekilde evlerine döndüler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi