Yeni Sendika kuruldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yeni Sendika kuruldu
A
a

Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Yeni Sendika) kuruldu. Sendikanın Eskişehir İl Temsilciliğine ise deneyimli sendikacı Abdulbaki Tekin atandı. 

Sütiş Eskişehir
Yeni Sendika İl Temsilcisi Tekin yaptığı açıklamada, Türkiye’de mevcut sendikaların çalışanların sorunlarını çözmekten uzak durduklarını bundan dolayı yeni bir sendika ihtiyacı olduğundan böyle bir yola eski Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş’in genel başkanlığında 60 kişilik kurucular üyesinin katılımıyla Yeni Sendika’yı Ankara’da kurduklarını söyledi. Tekin üye sayısından ziyade üye memnuniyeti birinci öncelikleri olacağı belirtti. Tekin, nerede bir sağlık çalışanı varsa Yeni Sendika’nın orda olacağını söyleyerek, “Rabbim çıktığımız bu yolda utandırmasın. Temiz bir sayfa ile yolumuza devam edeceğiz. Kavgasız, kimseyi kötülemeden, kimseye rakip olma ya da kimseyi bölme hedefi olmadan kendi yolumuzda, doğru bildiğimizle ilerleyeceğiz. Hedef sadece Bilimsel verilere dayalı, çalışan hak ve kazanımları için mücadele edebilmek, mesleki saygınlık ve refahı arttırabilmek. Sahada emek veren çalışanlarımız ile hep birlikte Sağlık çalışanı arkadaşlarımızın bu süreçte bize olan umudu, heyecanı, inancı bizim yarınlara dair en büyük motivasyonumuzdur” dedi.

PROJELERİMİZ HAYATA GEÇECEK 
Tekin sözlerine şöyle devam etti: “Birileri yalana dolana sendikacılık derken, bizler aldatmayan ve aldanmayan sendikacılık ilkemizle, emaneti taşımada ehil kalabilmenin yollarını arıyoruz. Bizler “müspet hareket” ilkesiyle hizmet etmeyi seçiyor, sadece ve sadece hitap ettiğimiz kitlenin güvenini ve dualarını alacağız. Yeni Sendika olarak vizyon projelerimizi kısa sürede hayata geçirerek yenilikçi sendika yaklaşımımızı somut bir şekilde ortaya koymaya başlayacağız. Tüm Sağlık ve Sosyal Hizmetler kolunda çalışanları Yeni Sendika’ya Üye olmaya davet ediyoruz. Bu ümitler karşılık bulduğunda, bugüne kadar olduğu gibi kazanan yine ülkemiz ve sağlık çalışanlarımız olacaktır”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi