Eskişehir'de oraya yoğun ilgi! Üstelik ücretsiz...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de oraya yoğun ilgi! Üstelik ücretsiz...
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi spor merkezlerinin, çocuklar ve yetişkinler için açtığı 2022 kış dönemi kayıtlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi spor merkezlerinin, çocuklar ve yetişkinler için açtığı 2022 kış dönemi kayıtlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
27-31 Aralık tarihleri arasında yapılan kayıt işlemlerinde yetişkinler için fitness, aerobik ve pilates seçenekleri sunulurken çocuklar için modern dans, jimnastik ve taekwando branşları bulunuyor. Şehit Tarkan Karaca Spor Merkezi, Şirintepe Spor Merkezi ve Büyükşehir Spor Merkezi’nde başlayacak olan ücretsiz spor eğitimleri bu dönemde de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. İçişleri Bakanlığının belirlediği aşı ve HES kodu kuralları kapsamında başlayacak olan 3 aylık eğitimler, bahar aylarında açılacak yeni kayıtlarla devam edecek.
Kayıtlara gösterilen yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi yetkilileri, “Çocukların ve yetişkinlerin hem fiziksel hem de ruhsal olarak sağlığını korumak için spor yapması çok önemli. Alanlarında uzman eğitmenlerimizle sürdürdüğümüz eğitimler, hemşehrilerimize güvenle ve ücretsiz olarak spor yapma imkanı sağlıyor. Yoğun ilgi sebebiyle spor merkezlerimizin kayıtları ilk günlerden doldu. Kayıt olamayan vatandaşlarımızla bir sonraki kayıt döneminde buluşmayı temenni ediyoruz” ifadeleriyle 2022 yılının herkese sağlık, mutluluk ve spor getirmesini dilediler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi