Yeni Eskişehirspor'da adımın geçmesi kahrediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yeni Eskişehirspor'da adımın geçmesi kahrediyor
A
a

Camiada ‘Yeni Eskişehirspor’ iddialarının sıkça gündeme gelmesi üzerine açıklamalarda bulunan eski yönetici Murat Yıldız, “Adımın böyle bir projede geçmesi beni kahrediyor” dedi.

Sütiş Eskişehir
Birilerinin yazdığı senaryo
Şehrin çeşitli kesimlerinde konuşulan bu varsayımların merkezinde Süper Amatör Küme’den Yunusemrespor ve Bölgesel Amatör Lig’den Anadolu Üniversitesi takımlarının olduğu iddia ediliyor. Bu kulüplerde görev yapan bazı yöneticilerin ve destek verenlerin isimleri de, yeni Eskişehirspor projesi ile anılıyor.  Bu sezon Anadolu Üniversitesi’ne 3 sporcu desteğinde bulunan Eskişehirspor kulübü eski yöneticilerinden İşadamı Murat Yıldız, Anadolu Üniversitesi’nin ve kendisinin, birileri tarafından bu tür senaryoların içine çekilmeye çalıştığını belirtti.

 “Yok etmek değil, yaşatmak”
Açıklamasına devam eden Yıldız, “Eskişehirspor kulübüne hizmet etme şerefini yaşadım. Bunlar çirkin dedikodular. Herkesin amacı bu süreçte Eskişehirspor’u yaşatmak olmalı. Yok etmek değil. Amatör spora destek vermem yüzünden, Eskişehirspor’a karşı alternatif bir takım yaratılmaya çalışılıyor algısı yaratılıyor. Yüreği her zaman Eskişehirspor için atan birinin adının, Eskişehirspor’un yok alması, yeni bir takım projesi içinde geçmesi beni kahrediyor” dedi. Öte yandan  ‘Yeni Eskişehirspor’ projesi içinde olduğu ve Yunusemrespor Kulübü’nde ise adı bu iddialar arasında yer alan işadamına ise telefonla ulaşmak mümkün olmadı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi