Yeni başkan Çelikoğlu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yeni başkan Çelikoğlu
A
a

Odunpazarı Ziraat Odasının 3’üncü Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. İki adayla gidilen seçimde Burhan Çelikoğlu 47 oy alarak seçimi kazandı.

Sütiş Eskişehir
Odunpazarı Ziraat Odasının 3’üncü Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Genel kurulda Naci Erdemli ve Burhan Çelikoğlu’nun yarıştı. Adaylığıyla ilgili konuşan Erdemli, “90 tane delegemiz oy kullanacaklar. Çiftçimiz için hayırlı olsun diyorum. Bizim odamız bildiğiniz gibi zor şartlar da anca borcunu ödedi. Ama bundan sonra yapılacak işlerimiz var. Gelir gidere bağlı tabi. Biz ticaret yapmayı düşünüyoruz inşallah kafamızdakiler oluşursa ticaret yaparak çiftçilerimizin sırtındaki aidat yükünü azaltarak kendi kendine yetebilen bir oda haline getirmeyi düşünüyoruz” dedi.
Yeni başkan Çelikoğlu 3.2.2023
"GENÇ BİR EKİBİMİZ VAR"
Eksikleri gördüğü için genç bir ekiple yönetime aday olduğunu söyleyen Çelikoğlu, “Biz hepimiz çiftçilik ile karnını doyuran, topraktan doyan insanlarız. Biz de kazansak, eski yönetimde kazansa hepimiz odamızı, çiftçimizi kalkındırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi tahmin ediyorum. Projelerimiz var. Çok genç bir ekibiz. Daha gençlerle yol yürümeyi düşündük. İnşallah hayırlısı olsun. Biz oda olarak 3 bin 500 aktif, 5 bin kayıtlı üyesi olan sosyal bir gücüz biz. Tabi ki bakanlıklarla görüşmemiz olacak, çiftçinin ileriye gitmesi için genel merkezimizin desteğini arkaya alarak güzel günleri yaşatmayı düşünüyoruz çiftçimize” diye konuştu. MELTEM KARAKAŞ

Burhan Çelikoğlu’nun başkanlığındaki yeni yönetim şu şekilde: “İsmail Hakkı Eren, Şevket Çakır, Kadir Taşdemir, Hüseyin Altıntaş, Hayati Yendi, Satılmış Uzun, Ukaşe Aktaş”
               
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi