Yaz tatilini sporla değerlendirdiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yaz tatilini sporla değerlendirdiler
A
a

Her sene açtığı yaz okullarıyla yüzlerce öğrenciye spor yapma imkanı tanıyan Odunpazarı Belediyesinde 2018 Yaz Spor Okulu çalışmaları sona erdi. Çocuklar sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadılar.

Sütiş Eskişehir
Sertifikalarını piknikte aldılar
Futboldan, tekvandoya, voleyboldan, basketbola kadar birçok branşta faaliyet gösteren Odunpazarı Belediyesi, öğrencilerin yaz tatillerini spor yaparak geçirmesini sağladı. Yüzlerce öğrencinin eğitim gördüğü yaz okulları düzenlenen törenle sona erdi. Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yaz spor okulları kapanış töreninde ilk olarak Hamamyolu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Hamamyolu’nda hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Kurt ve öğrenciler, daha sonra Odunpazarı Belediyesi Kocakır Piknik alanında düzenlenen piknik etkinliği ile sertifika törenine geçti. 

Başkan Kurt teşekkür etti
Sertifika törenine Başkan Kazım Kurt’un yanı sıra, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile veliler katıldı. Başkan Kurt yaptığı konuşmada, "Bugün Yaz Spor Okullarının son günündeyiz. Yaz tatili boyunca spor yapmak için Odunpazarı'nın spor alanlarına geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Velilerimize de çocuklarını doğru eğitim almak için doğru yere gönderdikleri için teşekkür ediyorum. Umuyorum ki, ilerleyen dönemlerde çocuklarımız belediyemizin takımlarının alt yapılarında yer alır ve branşlarında başarılı olarak milli takıma kadar ilerler” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi