Yaz Spor Okulunu Tamamlayan Yüzücüler Sertifikalarını Aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yaz Spor Okulunu Tamamlayan Yüzücüler Sertifikalarını Aldı
A
a

Yaz Spor Okulunu Tamamlayan Yüzücüler Sertifikalarını Aldı

Sütiş Eskişehir
Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kapsamında yüzme eğitimlerini tamamlayan öğrenciler başarılarını sertifika ile taçlandırdı.
Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası’nda gerçekleştirilen programa katılan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, öğrencilere sertifikalarını verdi. Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları ile öğrencilerin yaz mevsimini verimli ve keyifli geçirdiğine dikkat çeken Başkan Şahin, şunları söyledi:
‘’Ben öncelikle bütün öğrencilerimizi, eğitmenlerimizi ve ailelerimizi tebrik ediyorum. Gerçekten de gördüğümüz kadarıyla öğrencilerimiz yüzmeyi gayet iyi öğrenmişler. Özellikle spor dallarından yüzmeye büyük önem veriyorum. Çünkü yüzme çocuklarımızın kas ve vücut gelişimi açısından çok önemli. Önümüzdeki dönemlerde havuzlarımızın sayısını çoğaltacağız. Mahallelerimize kazandıracağımız havuz ve su eğlence mekanları ile yüzmeyi bilen çocuk ve insan sayımızı arttıracağız’’ ifadelerini kullandı.
Başkan Şahin daha sonra öğrencilere sertifikalarını vererek, fotoğraf çektirirken, öğrencilere dondurma ikram etmesiyle program son buldu.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi