Eskişehirspor'da Şimşek isyan bayrağını çekti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'da Şimşek isyan bayrağını çekti!
A
a

Eskişehirspor'da göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar büyük özveriyle çalışan ve kulübü ayakta tutan Başkan Mehmet Şimşek, ekonomik anlamda tükendiklerini ve dayanacak güçlerinin kalmadığını söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetiminden ilk kez isyan sesi yükseldi. Başkan Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, dayanacak güçlerinin kalmadığı mesajını verdi.
 
TÜKENME NOKTASINA GELDİLER
6 ayı bulan görev süreleri içinde birçok FIFA dosyasının yanı sıra, yerli teknik adam ve futbolcu dosyasını kapatarak 40 milyon TL’ye yakın borcu azaltan, mevcut teknik kadro, futbolcular ve personelin maaş ve prim gibi ödemelerini zamanında yapan yönetim, bugüne kadar şehirden umduğu desteği bulamadığı için tükenme noktasına geldi.
 
BÖYLE DİRENİŞ OLMAZ
Şehri-i Sevda Grubunun geçtiğimiz günlerde yaptığı 61 bin 26 TL bağışın ardından, sosyal medyada bir Eskişehirspor taraftarı tarafından yapılan, ‘Bir kampanya düşünün ki; en büyük bağışı taraftar grubu yapıyor. Listede az-çok milletvekilleri yok, belediye başkanları yok, mülki idari amirler yok, sanayiciler yok, oda borsa dernek başkanları yok..! Böyle direniş olmaz…’ yorumuna, Başkan Mehmet Şimşek’ten cevap geldi.

ŞİMŞEK: GÜCÜMÜZ KALMADI
Başkan Mehmet Şimşek, bu yorumun altına yazdığı mesajda, “Bizim direnecek gücümüz kalmadı. Bir avuç taraftar, dağ gibi bırakılmış borçlar, dosyalar... Olan kendini büyük sanan bu küçük şehrin markasına oluyor. Eskişehirspor, Eskişehir halkınındır. Markana sahip çık” diyerek, alacaklı dosyaların kapatılması için başlatılan fakat şehirden beklenilen desteği göremeyen, ‘dosyakapat.com’ kampanyasını hatırlattı. 


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskişehir li 7 Ocak 2022 16:21

Bu takımın parasını yiyenler geçene kadar rahat uyur

1 1 Cevap Yaz
Murat can 7 Ocak 2022 12:55

Hani neredeler isler yolunda giderken şehire ve yönetime aklı olmadan futbol ve yönetim aklı veren diriler tatarlar sözde taraftarlar . Kendi çıkarları icin siyasete alet edip ona buna kafa tutan turizmciler . Hiç kusura bakmayın 3 5 adamın bu hale soktuğu bu takımından bu tiplerin üyelikleri silinip takımın kapısından atmadığınız sürece destek göremeyeceksiniz bunu görün artık

3 9 Cevap Yaz
Fatih 7 Ocak 2022 07:51

En dürüst,çalışkan ve güvenilir başkan ve yönetim.Herkesin yardımcı olmasını isteriz.

3 5 Cevap Yaz
ESES 1965 7 Ocak 2022 00:38

Seçim döneminde bol keseden atanlar vardı biz maddi manevi tüm desteğimizi vereceğiz diyorlardı hani NEREDELER. İstanbul'un 3 takımına ve TS'e milyonlar verildi, milyonlarca vergilerin üzeri silindi. Halkın vergilerinden yapılan haksız ödemeleri yapanlara ve alan kulüplerede ZEHİR ZIKKIM OLSUN. Söz veripte sözünde durmayanlarada YAZIKLAR OLSUN. Halkın ve esnafın bugüne kadar yardımları ve kulübün paralarını buharlaştırmış olanlarında ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN.

1 3 Cevap Yaz
Tahir 6 Ocak 2022 22:26

Eskişehiri yöneten ve temsil edenler.Trabzonspor batmıştı.Şampiyon yaptılar.Örnek alın.

3 3 Cevap Yaz
vat 6 Ocak 2022 11:46

ekmek olmuş 2,5 lira. hala bi umuttur deyip vatandaşın rızkını istemeyi artık. kapatın. olmuyorsa olmuyor. ya da düştüğü yere kadar gidelim. bu krizle bu borç yönetilmez. kimsede para yok.

11 30 Cevap Yaz
Kaan

Hangi takımın tarftarısın.Kesin EsEs li değlsin.

5 5
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi