Yataklı Tedavi Hizmetleri Veren Hastanelerde Hap Eğitimi Yapıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yataklı Tedavi Hizmetleri Veren Hastanelerde Hap Eğitimi Yapıldı
A
a

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi Tarafından, Yataklı Tedavi Hizmetleri Veren Kamu Ve Özel Hastanelerde Görevli Personele Ve Yöneticilere Yönelik Hastane Afet Planı (Hap) Uygulayıcı Eğitimi Yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Hizmetleri Başkanlığı Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından, yataklı tedavi hizmetleri veren kamu ve özel hastanelerde görevli personele ve yöneticilere yönelik Hastane Afet Planı (HAP) uygulayıcı eğitimi yapıldı.
Üç gün süren HAP Uygulayıcı Eğitimi’nde, teorik eğitimin ardından masa başı tatbikatı uygulaması yaptırıldı. Eğitim sonunda katılımcılara Hastane Afet ve Acil Durum Planı Uygulayıcısı katılım belgesi verildi. HAP eğitimlerinin önemini vurgulayan Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Pala, HAP eğitimlerinin, hastane hizmetlerinin her durumda sürdürülebilir olmasını sağlayarak, hasta ve yaralılara en etkin hizmetin sunulması, personelin ihtiyaç ve güvenliğinin gözetilmesini temel aldığını vurguladı. Pala, eğitime katılan personele ve eğitmenlere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylık diledi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi