Yasak yolda tramvay çarptı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yasak yolda tramvay çarptı!
A
a

Eskişehir’de, girilmesi yasak olan yoldan karşıya geçmeye çalışan 45 yaşlarında bir kadın tramvay çarpması sonucu yaralandı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kaza öğle saatlerinde Eskişehir Atatürk Lisesi Tramvay Durağı ile Alanönü Tramvay durağı arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 45 yaşlarında olduğu belirtilen ismi öğrenilemeyen bir kadın, yasak olan tramvay yolundan karşıya geçmeye çalıştı. Kadın, tramvay yolunu çeviren bariyerlerin üzerinden atlayıp karşıya geçerken otogar yönüne giden SSK-Otogar tramvayını görmedi. Tramvayın çarptığı kadın olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Kaza sırasında tramvayın içinde olan yolculardan Mustafa Bayar, çarpma anında tramvayın çok kalabalık olduğunu söyledi. Bayar, “Alaönüne gelirken tramvay normal gidiyordu. Birden frene basarak durdu. Yola çıkılmaması gereken bir yer. Tramvay önce hafif bir fren yaptı. Sonra frene tam basınca tramvay durdu. Hepimiz öne irkildik. Tramvay çok kalabalıktı. Üst üste yığıldık. Çarpma çok sert bir şekilde oldu” dedi.

Tramvayın çarptığı kadının ise yaralı olduğu öğrenildi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 22 Ocak 2018 15:45

Tramvay’ı kullanan Vatmanlar bazı zamanlar korna çalarak yayaları uyarıyor ama yavaşlamadan geldikleri için zaman zaman kazalar oluyor.(bu kaza hariç)

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi