Yaralıların İsimleri Belli Oldu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yaralıların İsimleri Belli Oldu
A
a

Afyonkarahisar’Da Meşrubat Yüklü Tırın İnşaat Demiri Yüklü Bir Başka Tıra Çarpması Sonucu Meydana Gelen Kazada; 7 Kişi Yaralandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da meşrubat yüklü tırın inşaat demiri yüklü bir başka tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 7 kişinin isimleri belli oldu.
Kaza, Afyonkarahisar-Ankara karayolu üzeri Bayat ilçesi çıkışı Köroğlu Belinde mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.C., yönetimindeki 06 EZ 2040 plakalı meşrubat ve araç lastik jantı yüklü tır henüz belirlenemeyen sebepten ötürü önünde seyreden U.Ö.A.’nin kullandığı 35 BDM 972 plakalı inşaat demiri yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile tırın dorsesinde bulunan inşaat demirleri B.C.’nin içerisinde bulunduğu tırın kupasına saplandı. Kazanın ardından çevreden geçen diğer sürücülerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi.
Kazada, sürücü U.Ö.A. ile araçta yolcu olarak bulunan O.A.(20), E.T.(21), M.B.A. (21), B.Y. (21), B.C. (49), O.Y(20), yaralandı. Yaralıların İscehisar Devlet Hastanesi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve üniversite hastanesinde tedavilerinin devam ettiği açıklandı.
Öte yandan jandarmanın kazayla ilgili çalışmasının devam ettiği kaydedildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi