Yaktılar yıklar! Kim bunlar?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yaktılar yıklar! Kim bunlar?
A
a

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına sunduğu oyun parkları ve kamelyalar kendini bilmez bir grup vandal tarafından ya yakıldı, ya da yıkıldı. Ortaya çıkan kötü manzara sonucu vatandaşlar sorumluların bulunmasını istedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Odunpazarı Belediyesi’nin vatandaşların kullanımına sunduğu oyun parkları ve kamelyalar kendini bilmez bir grup vandal tarafından ya yakıldı, ya da yıkıldı. Ortaya çıkan kötü manzara sonucu vatandaşlar sorumluların bulunmasını istedi. Binlerce lira harcanarak hizmete giren Gökmeydan Spor Kampüsü’nde meydana gelen tahribatlar tepki ile karşılandı. Kamelyaları deviren vandallar çöp kutularını yerinden sökerek etrafa saçtı, oyun gruplarını da ateşe verdi.

Odunpazarı Belediyesi Facebook üzerinden duyurdu
Odunpazarı Belediyesi’nin Facebook hesabından önceki gün yaptığı paylaşım vatandaşları ayağa kaldırdı.  Belediye yaptığı açıklamada, Gökmeydan Spor Kampüsü’nde bir çok oyun grubunun kimliği belirsiz kişilerce talan edildiği bilgisini paylaştı. 
Açıklamada, “Kaç gündür elektrik direklerini deviriyorlar...Dün gece de Gökmeydan Spor Kampüsü'nde kamelyaları devirip çöp kutularını söküp dağıtmışlar. Atatürk ve Türk Bayraklı branda afişleri yırtmışlar. Burası gençlerin, çocukların ücretsiz faydalandığı bir spor alanı. Kalelerin ve potaların filesini sökmenin, voleybol direklerini yamultmanın, tel örgüleri kesmenin kime ne faydası var, çok merak ediyoruz! Her gün parklarda aynı görüntüler...neden bu güzel şehre zarar veriyorsunuz?” sorusu soruldu.  Yapılan paylaşımın altına duyarlı Eskişehirliler tarafından bir çok tepki mesajı verildi. Vatandaşlar parklara zarar veren kişilerin bulunarak bir an önce gerekli cezanın kesilmesini istedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
memduh 24 Eylül 2018 12:52

Birileri kendilerini 'kaybetmeye' hazırlıyor! Bu iktidar şehveti sonhuçtaü kabuslarnı oluyor!Dünya beşten büyük ama, TayyiP'in saltanatı haniç. Tek adam sekrsen milyonu götürüyor da beş'imiz mi fazlma! diyesi geliyor insanın. Memleket yangın yleri de yakanlmar nre istiylor.? '(İşçileri maaşalarını kenedileri ödesinler' der gibi fazlalıksızın gerçekten tüm ahalaksızlıklara!

3 3 Cevap Yaz
Acı gerçek

Memduh sen önce okuma yazmasını öğren . Sonrada ağzından çıkanı beynin önce düşünsün , sonra kulağın duysun . Dünya beşten büyüktür derken sen obeşin içinde yoksun.

1 3
Eseslibey26 24 Eylül 2018 10:19

Bunu yapanın kanında kesin bir bozukluk var...

0 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi