Yağışta Evleri Zarar Gören Vatandaşları Yalnız Bırakılmadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yağışta Evleri Zarar Gören Vatandaşları Yalnız Bırakılmadı
A
a

Yağışta Evleri Zarar Gören Vatandaşları Yalnız Bırakmadı

Sütiş Eskişehir
Bilecik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay aşırı yağış sonrasında evleri ve eşyaları zarar gören vatandaşlara yardım eli uzatıldı.
Şu ana kadar birçok evin donatılması ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara gerekli yardımların yapan Bilecik Belediyesi tarafından yağış sonrasında evleri su basan vatandaşların halılarının yıkanması, ev mobilyası zarar gören vatandaşların da ev mobilyası ve beyaz eşya tamiri, bakımı konularında gerekli yardımlar yerine getirildi.

17 aileye encümen kararıyla nakdi yardım yapıldı
Sosyal belediyecilik anlayışı gereği başta gıda ve kömür dağıtımları olmak üzere birçok alanda ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında yer alan Bilecik Belediyesi, bu süreçte zarar gören 17 aileye encümen kararıyla nakdi yardımda bulundu. Evlerin iç ve dış temizliğinin de belediye tarafından yapıldığı çalışmalarda ayrıca zarar gören ev eşyaları da tamir edilerek, vatandaşlara teslim edildi.
Sosyal Destek Hizmetleri’ne bağlı Güzel Market tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara birçok konuda yardımların devam ettiği belirtildi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi