Vurulan Tavşanın Mülkiyeti Kamuya Geçirildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vurulan Tavşanın Mülkiyeti Kamuya Geçirildi
A
a

Afyonkarahisar Doğa Koruma Ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’Ne Bağlı Ekipler Tarafından Yapılan Denetimlerde 2 Avcıya Yasal İşlem Yapıldığı Bildirilirken 2 Adet Otomatik Tüfeğe Ve 1 Adet Tavşana Mülkiyeti Kamuya Geçirilmek Üzere El Konulduğu Bildirildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından yapılan denetimlerde 2 avcıya yasal işlem yapıldığı bildirilirken 2 adet otomatik tüfeğe ve 1 adet tavşana mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulduğu bildirildi.
Afyonkarahisar Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Şuhut Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği ilçe genelinde kaçak avlanmaların önüne geçmek amacıyla 10 avcıyı av sahalarında denetledi. Yapılan denetimlerde 2 avcının avlanmaya yönelik gerekli şartları taşımadığı gerekçesiyle işlem yapan ekipler tüfeklerine ve avladıkları avlarına el koydu. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada ise “2 adet otomatik tüfeğe ve 1 adet tavşana mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konulmuştur” denildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi