Volkan Doğan taş döşedi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Volkan Doğan taş döşedi
A
a

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan’ın girişimleriyle, Odunpazarı bölgesindeki Sultandere Mahallesi’ne Valilik tarafından kilit taş döşenmesine başlandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Volkan Doğan, “5 yıllık zaman zarfında Odunpazarı Belediyesi’ne bu sıkıntılar iletildi, biz de ilçe başkanlığımızda Belediye Başkanı Kazım Kurt’a bu sorunları ilettik. Ancak birçok mahallemiz ihmal edildi, mağdur edildi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Valiliğimize, Milletvekillerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu daha bir başlangıç. Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı adayı olarak söz veriyoruz. İnşallah,  1 Nisan’dan itibaren Odunpazarı’nın tüm sokakları pırıl pırıl olacak ve vatandaşlarımızın hiçbirinden asfalt ve kaldırım parası alınmayacak” dedi. Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, “5 bin 600 metrekarelik kilittaşımızSultandere ile buluşuyor.  Sultandere’nin sokaklarının her biri birbirinden zor durumda. Ne bir asfalt, ne bir kaldırım var. Vatandaşlarımız büyük zorluk yaşıyor. İnanın ayakkabı ile yürümekte zorluk çekiyoruz. Çocuklarımızın bu şartlarda bulunması bizi uzun zamandır üzüyordu. Odunpazarı’nın sokakları çamurdan kurtulacak” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
MHP 21 Ocak 2019 16:07

10 sene akp li başkan burhan sakallı yönetti odunpazarını ozaman neden yapılmadı bu çalışmalar

0 7 Cevap Yaz
kemal çakır 21 Ocak 2019 14:18

taşı eskişehir valiliği döşüyor reklamını volkan doğan yapıyor ne iş........

1 9 Cevap Yaz
polat

şu şekilde açıklayabiliriz . belediyenin bütçesi vatandaşın vergisi ve devletten gelen ödeneklerle oluşuyor. ama reklamı kim yapıyor.

1 2
kemal çakır

şu şekildede cevap verebilirim volkan doğan kim oluyor.belediye başkanı seçilmiş devlet görevlisi.volkan doğan sıradan bir vatandaş.

0 0
HAKAN 21 Ocak 2019 14:10

eskişehir valiliği taş döşüyor akp değil volkan doğan hiç değil.adamın işi gücü reklam sen böyle bitir kendini volkan

1 9 Cevap Yaz
Peker

peki valiliğe yaptıran kim?

3 0
kemal çakır

valilik belediyeye siz buraya taş döşemeyin biz kalkındırma ajansı olarak yapacaz diyor reklamını volkan yapıyor volkan doğan kimdir.reklamı seven sıradan bir vatandaş

0 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi