Volkan Doğan ilk açıklamasında neler söyledi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Volkan Doğan ilk açıklamasında neler söyledi?
A
a

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kameralar önünde yaptığı ilk açıklamada neler söyledi?

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Volkan Doğan neler söyledi?

Mahalli İdareler Seçimleri ardından AK Parti'nin Eskişehir büyükşehir ve merkez ilçe adayları bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 
Basın açıklamasında söz alan Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, güzel bir seçim kampanyası süreci geçirdiklerini söyleyerek, “İnşallah bundan sonra da şehrimize, ülkemize durmadan, yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletimizin teveccühü sandıklara yansıdı. Milletimiz bir karar verdi. Bu karar ile birlikte biz de şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” diye belirtti. 

İşte Volkan Doğan'ın açıklamaları

"Çok değerli Bakanım, Milletvekilim, İl Başkanım, Büyükşehir ve Tepebaşı Başkan adaylarıız ile Basın Mensuplarına teşekkür ediyorum. Güzel bir seçim kampanyası süreci geçirdik, öncesiyle sonrasıyla. İnşallah bundan sonra da şehrimize, ilçemize durmadan, yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.
Milletimizin teveccühü sandıklara yansıdı ve milletimiz bir karar verdi, bu kararla birlikte inşallah bizler de şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. 
Bizler, geçtiğimiz beş yılda Odunpazarı'nın bütün bölgelerindeydik. Ne kadar ötelenmiş, ne kadar geride kalmış hemşehrimiz varsa, sesi duyulmamış hemşehrimiz varsa onlarla birlikte olmaya, onlara ümit vermeye devam ettik, şimdi inşallah bundan sonraki süreçte de biz yolumuza devam edeceğiz ve yine inşallah 3 Nisan itibarı ile yine hemşehrilerimizle buluşmaya devam edeceğiz.
Onları dinlemeye devam edeceğiz, onlara teşekkür edeceğiz ve bundan sonraki süreçte de uzun bir maraton siyaset, biz henüz daha çok başındayız inşallah bu maratonu sürdürmek adına da çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Ben bir kez daha basın mensupları aracılığıyla bize oy veren veya vermeyen bütün hemşehrilerimize Odunpazarı'nda yaşayan 400 bin hemşehrimize şükranlarımızı sunuyoruz.
Sonrasında bize oy verenlere bir kez daha teşekkür ediyoruz, bize tekrar bu gücü verdikleri için. Ve sonrasında teşkilat mensuplarımıza ve bizimle birlikte yol yürüyen bütün arkadaşlarımıza çaycısından şoförüne kadar, SKM'deki sorumlu arkadaşımıza kadar her bir arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Haklarını helal etmelerini istiyoruz, ve son olarak durmak yok yola devam diyoruz."

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 14 Nisan 2019 20:18

vatandaş kime oy vereceğini biliyor deneyim kazandı

0 0 Cevap Yaz
Vatandaş 1 Nisan 2019 18:05

Neymiş volkan efendi öyle bağırmayla çağırmayla rakibine iftiralar atmakla bu işler olmuyormuş arkanda akp seçmeni olmasa senden muhtar bile olamaz

1 18 Cevap Yaz
Ghepa 1 Nisan 2019 17:47

Kardeşim bu iş yapmacık kilitli taş döşeme işine benzemiyor. Ne kadar dışarıdan seçmende getirseniz ne kadar bir aşk hikayetinide söyleseniz Eskişehir halkı nankör degildir çalışana oyunu verir.

2 13 Cevap Yaz
Odunpazarlı 1 Nisan 2019 17:46

Kabul et vatandaş gözünde algın negatif.. Bir kere konuşma yapını değiştirmen gerekiyor. Çok agresif heran kavga edecek gibi konuşuyorsun buda senin hanene eksi yazılıyor haberin olsun..

0 12 Cevap Yaz
Esnaf 1 Nisan 2019 17:24

Birader ,ne yaparsan yap olmaz!Çünkü halkta çekicilik değil iticilik uyandırıyorsun.Sen gel vaz geç bu işlerden,kayınbabanla beraber belediyeye iş yap ,para kazan,

3 28 Cevap Yaz
Ben 1 Nisan 2019 17:18

porsuk kenarındaki gençlerin çekirdek kabuklarını ve içtiği bira şişelerini toplamakla işe başlayabilirsin mesela

7 15 Cevap Yaz
Nurullah

yazık yazık çok yazık oldu eskişehire . işte sonuç ortada eskişehirin kaderini porsuk kıyısında o bira içenler belirledi

12 3
Melih

siz böyle konuştukça belki yerelde kazanıyorsunuz ama, karşılığınız yok genelde asla iktidar olamazsınız. sayın Cumhurbaşkanımız %52 oy oranını korudu Türkiyem kazandı . kaybeden ise Eskişehir oldu.

12 3
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi