Volkan Doğan: Şimdi daha güçlüyüz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Volkan Doğan: Şimdi daha güçlüyüz
A
a

ESGROUP’u ziyaret eden AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, “Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak yolumuza devam ediyoruz. Şimdi daha güçlendik, daha kuvvetlendik” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, ESGROUP’u ziyaret etti. Doğan, ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş, ESGROUP Genel Koordinatörü Ali Baş, yazıişleri müdürleri ve köşe yazarlarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Doğan, “Cumhur İttifakı’nın Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak yolumuza devam ediyoruz. Şimdi daha güçlendik, daha kuvvetlendik. Milliyetçi Hareket Partisi’ne ait ülkücü harekete gönül veren hemşerilerimizle beraber omuz omuza daha güçlü bir Odunpazarı için çalışmalarımıza başladık. Odunpazarı’ndaki bütün hemşerilerimizin, bütün siyasi görüşlerin her birine dokunacağız, anlatacağız. Projelerimizi, şehir tasavvurumuzu, bakış açımızı ve Odunpazarı'nı 5 yılda getireceğimiz noktayı anlatacağız. Milletimizle kucaklaşmaya başladık. İnşallah daha güçlü bir şekilde seçim kampanyası 1 Şubat itibariyle başlayacak” dedi.

Hedeflerinin Odunpazarı Belediyesi’ni kazanmak olduğunu ve bir oran vermeyi doğru bulmadığını kaydeden Doğan ‘İçin Rahat Olsun Odunpazarı’ sloganlarıyla ilgili konuştu. Doğan, “Aslında bizim sahadan aldığımız bir refleksti bu. ‘Volkan Doğan AK Partili ama için rahat olsun, iyi adam’ dendi. Bu slogan aslında bu sözlerin karşılığıdır. Bizim herkesi kucakladığımız, herkesle oturup kalkabildiğimizi anlatan bir cümle” ifadelerini kullandı.

Görüşmede Doğan, ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş’a Atatürk portresi hediye etti.

Özgür fetih demirdaş - volkan doğan

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
sevgi 28 Şubat 2019 16:07

belediye başkanı seçildiğinizde ismail yk yı eskişehirde konser vermeye çağırırmısınız inşalllah seçilirsiniz belediye başkanı

0 0 Cevap Yaz
Ülkücü 19 Ocak 2019 11:05

Biz Ülkücülerin size oy vereceğimizimi sanıyorsun çok beklersiniz

0 10 Cevap Yaz
Zafer 19 Ocak 2019 09:58

MHP kilerin sana oy atacağına inanıyorsan yanılıyorsun. Odunpazarı kurt ile devam eder.

0 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi