Volkan Doğan, Kazım Kurt'u makamında ziyaret etti.

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Volkan Doğan, Kazım Kurt'u makamında ziyaret etti.
A
a

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti. İşte bu önemli ziyarettin detayları...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti. Seçim startını Başkan Kurt’a ziyaretle vermek istediğini kaydeden Doğan, “Az önce Karacaşehirde’ydik. Oradan da şehrimizin, milletimizin, belediyemizin yöneticisi olan Sayın, değerli başkanımız Kazım başkanı ziyaret edelim. Hem seçim startını buradan verelim. İnşallah demokrasimize, şehrimize, ilçemize hayırlı hizmetler yapmayı her siyasi partiye Allah nasip etsin diyoruz. Başkanımızı makamında ziyaret ederek ilk startı vermiş olduk. Sonunda da hep birlikte, yine böyle dostça, kardeşçe, muhabbet içerisinde seçim kampanyası biter. 31 Mart’tan sonra da yine sizlerle, dostlarla birlikte olmaya devam ederiz başkanım” dedi.

Başkan Kurt, Doğan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, “31 Mart seçimleri Eskişehir için yeni bir düzen, yeni bir dönem. İnşallah gönlünüzce olur, gönlümüzce olur. Demokrasiye inanan insanların demokratça bir yarışı olsun isterim. Türkiye’deki ve Eskişehir’deki seçim güvenliği inşallah sıkıntısız bir biçimde devam eder. Bizim Eskişehir’deki geleneklerimizde zaten çok büyük bir kargaşa olmadı hiçbir zaman. Bundan sonra da olacağını zannetmiyorum. Sükunet içerisinde, barış içerisinde bir kampanya Eskişehir’in adına da yakışır. Odunpazarı’nda çok daha demokratça bir tavır geliştirelim isterim. Kolay gelsin, hoş geldiniz” ifadelerini kullandı. Seçim kampanyasının şehre hayırlar getirmesini dileyen Doğan, “Biz Konya’ya bakıyoruz. Konya Selçuklu şehri. Bursa’ya bakıyoruz, Osmanlı şehri. Ama Eskişehir’e gelince, Odunpazarı’na gelince, Eskişehir Cumhuriyet şehri. Cumhuriyetin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu güzel ülkemizde, onun önderliğinde ulaştığımız bu güzel müreffeh yaşam tarzında inşallah bizler hep birlikte olacağız. Birlikte inşallah cumhuriyetimize, demokrasimize yakışır bir seçim kampanyası geçireceğiz. Biz birlikte inşallah hem örnek bir kampanyayla, hem iletişimizin güçlü olduğu…” diye konuştu.

Doğan’ın “Başkanımız uzun yıllardır siyasetin içerisinde, bizim duayenimiz. Kendisi siyaseti gayet iyi biliyor, güzel de yapıyor” ifadeleri üzerine Başkan Kurt, “Tecrübemden yararlan” dedi. Doğan ise “Biz aldık onları kabul ettik, orada sıkıntı yok. Bizler de inşallah öğrenmeye çalışıyoruz. Enerjimizle, gençliğimizle inşallah başkanlarımıza onlardan güzel yaptığı işleri, güzle örnekleri alacağız. Ama üzerine inşallah daha iyi şeyler koyup Odunpazarı’nın hak ettiği daha güzel bir Odunpazarı ortaya koymak adına geliştireceğiz, çalışacağız, üreteceğiz ve milletimizin takdirine sunacağız. Milletimiz ne derse, Odunpazarlı ne derse bizim başımızın üstünde yeri var. Sandıkta son gün ne çıkacaksa, sonra yine dostça, kardeşçe hem seçim sürecinde hem sonrasında birlikte inşallah olacağız. Allah o birliği, dirliği bozmasın, vatanımızın, memleketimizin, bayrağımızın üzerine gölge düşürmesin” şeklinde yanıtladı. Son olarak Kurt, “Volkan Beye, Biraz sonra belediyeyle ilgili bazı bilgiler verip, seçim kampanyasında daha şeffafça bir yarış olsun isterim. Eskişehir’e de bu yakışır ve inşallah öyle olur” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
nhoca 16 Ocak 2019 10:55

Volkan Doğan laf cambazlığı yapmış.boş boş konuşmuş.tecrübesiz.bence senden belediye başkanı olmaz.

0 6 Cevap Yaz
HANLI 15 Ocak 2019 20:00

KAZIM KURT İŞİNİ BİLİR .VOLKAN DOĞAN IN ŞANSI YOK.

1 10 Cevap Yaz
Es 15 Ocak 2019 18:57

Sayin Kazim Kurt,40 yili askin politikanin icindedir.Soyadi gibi "KURT" bir politikacidir.Diger zati sahanenin, kendisinden ogrenecegi cok sey var.Daha 40 firin ekmek yemesi lazim, siyaseti ogrenmesi icin......

1 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi