Ahmet Ataç 15 02 2024

Vicdanları varsa Es Es'i kurtarsınlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vicdanları varsa Es Es'i kurtarsınlar
A
a

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Eskişehirspor kongresinde ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Eski yöneticilere seslenen Kurt, “Vicdan sahibi olan herkesin özellikle eski yöneticilerin bu kulübü kurtarması gerekiyor. Ama hala birbirleriyle inatlaşıyorlar” diyerek ateş püskürdü.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor kongresine katılan tek siyasi lider olan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Başkan Kurt, “Eskişehir’de geldiği noktayı bilmeyen kimse yok. Sorumluluk, vicdan sahibi olan, Eskişehirspor ile ilgili yüreğinde birazcık sevgi olan insanların çözüm üretmesi lazım. Ne yazık ki bu mümkün gözükmüyor” ifadelerini kullandı.

"GEÇMİŞ YÖNETİMLER SORUMLU"
“Kaç yıldır kongrelerimiz son dakikada bulduğumuz, ikna ettiğimiz, fedakarlık yapmasını istediğimiz arkadaşlarla takımı yürütmeye çalışıyoruz” diyen Kurt, “Bu arkadaşları beceremediler diye eleştirmeye kalkıyoruz. Doğru bir yaklaşım değil. Kulübün bu hale gelmesine geçmiş yönetimler sebep olmuştur, geçmiş yönetimler elini taşın altına sokup bugünkü sorunu çözmesi gerekir” dedi.

"BENİM GÜCÜM BELLİ"
Kurt, “Herkesin bir arada olması için birilerinin kucaklayıcı bir hamle yapması gerekir. Buna Odunpazarı Belediye Başkanı olarak benim gücüm yetmiyor. Bu durumu başkalarının çözmesi gerekir. İktidar yetkililerinin çözmesi gerekir ama göz göre göre takım amatör kümeye doğru gidiyor”

ESKİ YÖNETİCİLER AYNI KAFADA
Eski yöneticilerle görüştüğünü söyleyen Kurt bunlarda sonuç alamadıklarını belirterek “Ben eski yöneticilerle bazı görüşmeler yaptım ama maalesef olumlu sonuç çıkmıyor, çıkmayacak da… Çünkü hala birbirine karşı inatlaşan, takımın ölü halinde bile birbirinin nemalanmasını engellemeye çalıştığını düşünen bir mantıkla düşünen insanlar var. Bu nedenle bu kafalar bu takımı bu hale getirdi, bu kafalar bu takımı kurtaramaz” şeklinde konuştu.

"BİZE ÇOK GÖRÜLÜYOR"
Eskişehirspor taraftarı olduğu için kongreye katıldığını söyleyen Kurt, “Ben siyasetçi olduğum için buraya gelmiyorum. Ben Eskişehirspor taraftarıyım. Eskişehirspor’un Süper Lig’de oynamasını, Süper Lig’de başarılı olmasını isteyen bir kişiyim. Gücüm, yapabileceğim iş bellidir. Benden kimse boyumu aşan bir şey beklemesin. Ama ben adını bile duymadığım bir ilçe takımı ile oynamaktansa Fenerbahçe ile Galatasaray ile mücadele eden bir Eskişehirspor istiyorum. Bu da bize çok görülüyor” dedi.
 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
köprübaşı 7 Ocak 2023 16:57

eğer sende vicdan varsa sen kurtar sen bb nısın orası ağlama yeri değil hoca ile konuş ve bu işi bitir diğer bb nasıl yapıyorsa sizlerde yapın elinizi tutan mı var

5 4 Cevap Yaz
Mahmut 7 Ocak 2023 15:21

Helal olsun Başkan. CHP li değilim ama ESKİŞEHİRSPOR a olan sevginizden dolayı sizi seviyorum.

1 5 Cevap Yaz
Serkan 7 Ocak 2023 10:32

Çok kulup batar EsEs batmazdı.Çünkü büyük bir potansiyeli var.Bütçesi fazla vermesi gerekirdi.Batırdılar.

1 9 Cevap Yaz
yaaa 7 Ocak 2023 10:26

Mustafa denizliyi rahat bıraksaydında penaltı çalıştırsaydı küme düşmezdik sen hava atacam diye düştü es es

3 4 Cevap Yaz
Fatih 7 Ocak 2023 10:17

Vicdanları olsa kulubü batırmazlardı.

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi