Veysel Sarı, Eskişehirspor için bunları söyledi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Veysel Sarı, Eskişehirspor için bunları söyledi...
A
a

2009-2014 yılları arasında Eskişehirspor forması giyen Veysel Sarı, Siyah Kırmızılı kulüp hakkında konuştu. Es Es’in şuan ki durumuna çok üzüldüğünü söyleyen Veysel, “Beni Veysel Sarı yapan Eskişehirspor’dur. Çok üzülüyorum kulübün durumuna” dedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un eski futbolcusu Veysel Sarı, Eskişehirspor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sarı, “Çok zor günler yaşadı Eskişehirspor. Halil Başkanımız tekrar bir topun altına girdi ve ligde kaldılar. Eskişehirspor’un oralarda olması çok büyük hayal kırıklığı, bu kadar büyük borç olması da benim açımdan hayal kırıklığı. Çünkü onların yeri Süper Lig, taraftarıyla ve şehriyle. Bir futbolcu olarak çok üzülüyorum, orada 4 buçuk senemi geçirdim” dedi.

“YABANCILAR DİREKT FIFA’YA VERİYOR”

“Beni, Veysel’i Veysel Sarı yapan Eskişehirspor’dur” diyen deneyimli futbolcu, “Çok iyi arkadaşlarım, abilerim ve abiliklerim oldu orada. Hala daha görüştüğüm insanlar var. Ama işte kulübün içindeki durum ne yazık ki çok kötü. Yabancı oyuncular FIFA’ya gidiyor, ama ben mesela Eskişehirspor’dan ayrılırken çok büyük bir meblağ bıraktım. Bu parayı da kendi, isteğimle bıraktım kulübün bulunduğu zor şartlarda” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK MEBLAĞ BIRAKTIM

Türk oyuncularının alacak konusunda duygusal olduğunu söyleyen Veysel şöyle konuştu; “Türkler genelde duygusal oluruz ya işte bu yanımız ağır basıyor. Ben Eskişehirspor’a duygusal yaklaştım. Çok büyük bir meblağ bıraktım orada. İlk defa böyle bir şey söylüyorum. Yabancı oyuncu gelir, FIFA’ya verir, hakkını bekler. Belki en doğrusu da odur ama biz duygusalız. Bundan dolayı Eskişehir’in böyle bir durumda olmasına çok üzülüyorum Eskişehirspor’un hak ettiği yere en kısa zamanda geleceğine de inanıyorum.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi