Vatandaşlar Virüsten Dolayı Pazar Geleneğini Unuttu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vatandaşlar Virüsten Dolayı Pazar Geleneğini Unuttu
A
a

Şeftali Fiyatlarında Düşüş Yaşanmadı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te kapalı pazarda tezgah açan Gencer Genç, Korona virüsünün (Covit-19) işlerini çok etkilediği söyleyerek, "Vatandaşlar kapalı pazarın çok kalabalık olacağı düşüncesiyle mahalle manavları ve marketlere yöneldi. Bu durum bizim işlerimiz çok etkiledi" dedi.
Bilecik’te her hafta pazartesi günü Hürriyet Mahallesine kurulan kapalı pazarda tezgah açan ve meyve satan Gencer Genç, virüsün işlerinin etkilediği söyledi. Yaz meyvelerinin çıkmasıyla işlerinin açılmasını beklediklerini, ama vatandaşların pazarların çok kalabalık olacağı düşüncesiyle mahalle manavları ve marketlere yöneldiği anlatan Genç, "Pazar genel anlamda mahalle manavları ve marketlere göre daha ucuzdur. Ama şu dönem vatandaşlar pandemiden dolayı pazarları fazla tercih etmiyor. Vatandaşlar pandemiden dolayı pazar geleneğini unuttu. İnşallah virüsün azalmasıyla birlikte bizim de işlerimiz açılacağı düşüncesindeyim" dedi.

"Şeftali vatandaşların almayı en son düşündüğü ürün oldu"
Sattığı meyveler hakkında bilgi veren Gencer Genç, "Şu an tezgahlarımızda yaz meyveleri mevcut. Şeftali ve nektari fiyatlarından dolayı fazla ilgi görmüyor. Şuan ikisini de kilosunu 10 TL’den satıyoruz. 10 TL’den satılan ikili şuan vatandaşların almayı en son düşündüğü ürün oldu" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi