Vatandaşlar Sakal-I Şerif Görmek İçin Bir Birleriyle Yarıştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vatandaşlar Sakal-I Şerif Görmek İçin Bir Birleriyle Yarıştı
A
a

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesinde Kadir Gecesi Sebebiyle Ziyarete Açılan Sakal-I Şerifi Görmek İsteyen Cemaat Adeta Bir Birleri İle Yarıştı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde Kadir Gecesi sebebiyle ziyarete açılan sakal-ı şerifi görmek isteyen cemaat adeta bir birleri ile yarıştı.
Şuhut ilçesinde Ramazan ayının en mübarek günü olan Kadir Gecesi’nde vatandaşlar Ulu Camii’nde bir araya geldi. İlçenin tarihi camilerinden Ulu Camiinde vatandaşlar ibadetlerini yerine getirdi. Tekbirler eşliğinde teravih namazı kılındı, dualar edildi. Namaz sonunda vatandaşlara sakal-ı şerif gösterildi. Şuhut müftüsü Fatih Aytekin konu ile ilgili açıklamalarında, "Muhterem kardeşlerim size selam ve hayırlı geceler dilerim. Leylei Kadir hayırlara bereketle vesile olsun. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Görmüş olduğunuz manzara sakallı şerif ziyaretidir. Kardeşlerimizin peygamberimize olan sevgisi muhabbeti en güzel göstergesidir bu tablo. İnşallah Rabbimiz Peygamberimizin şefaatini üzerimize eylesin. Kadir Gecemiz mübarek olsun" dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi