Vatandaşın "durağımız nereye gitti" isyanı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vatandaşın "durağımız nereye gitti" isyanı!
A
a

Eskişehir 71 Evler Mahallesi'nde, çevre yolu üzerinde bulunan durak yerinden söküldü. Şimdi vatandaş durağını geri istiyor...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de her gün binlerce aracın gelip geçtiği 71 Evler Mahallesi çevre yolu üzerinde vatandaşların halk otobüslerine bindiği durak henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yerinden söküldü. İkametlerinin yer aldığı mevkiliye belediye otobüsleriyle gelip gittiklerini belirten vatandaşlar dün çoluk çocuk sokağa dökülerek tepkilerini dile getirdi.

ÇÖZÜM BULUNSUN
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, mahallelerinin belediye hizmetlerine adeta hasret kaldığını belirten vatandaşlar sorumlu belediyeleri de göreve davet ederek yaşadıkları sorunlara bir an önce çözüm getirilmesini istedi. Belediyelere zamanında ödedikleri vergilerin karşılığında sadece hizmet beklediklerine dikkat çeken mahalle sakinleri “Yaşadığımız semt kışın yağışlı günlerde adeta bataklığa dönüyor. Sıcak yaz günlerinde evlerimizin pencerelerini oluşan toz yüzünden açamıyoruz. Bu güne kadar yaşadığımız semte hiçbir belediye hizmet aracı gelmedi. Son olarak belediye organize sanayi bölgesi ile eski SSK doğum hastanesi arasındaki otobüs durağımız elimizden alındı. Sorumlu olan Büyükşehir Belediyesine topladığımız onlarca imzalı dilekçeyi teslim ettik. Çok büyük bir ulaşım sıkıntısı yaşamaktayız. Şehir merkezinden otobüsle geldiğimizde ya organize sanayi girişinde yada eski hastane önünde inmek ve yüzlerce metre yürümek zorunda kalıyoruz. Karşımızda yeni yapılan hastane var. Hastaneden evlerimize geçiş için bir üst dahi yapmadılar. Artık bizlere üvey evlat muamelesi yapılmasından vazgeçilmesini istiyoruz.Sesimize bir an önce kulak verilsin.Çevre yolundan karşıdan karşıya geçerken her an araçların altında kalma korkusu yaşamak istemiyoruz” şeklinde dert yandılar.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi