Ahmet Ataç 15 02 2024

Vatan İçin Gazi Oldular Şimdiden Organlarını Bağışladılar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vatan İçin Gazi Oldular Şimdiden Organlarını Bağışladılar
A
a

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Üyeleri 40 Gazi, 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası Nedeniyle Düzenlenen Etkinlikte Organlarını Bağışladı.

Sütiş Eskişehir
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi üyeleri 40 gazi, 3-9 Kasım Organ bağış haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte organlarını bağışladı.
3-9 Kasım Organ Bağışı haftasında Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile Afyonkarahisar Diyaliz Hastaları Organ ve Doku Nakillileri Yardımlaşma derneğinin düzenlediği farkındalık etkinliğine geniş bir katılım oldu.
Farkındalık etkinliğine katılan 40 gazi organ bağışında bulunarak büyük bir duyarlılığa imza attılar.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gazi olduğu sırada organ bağışının ne kadar önemli olduğunu anladığını belirterek; “Biz vatanımız için canımızı feda etmeye hazırız. Organ bağışının da hayat kurtarmak olduğunu biliyoruz. Organlarımızla başka kişilerin hayatlarını kurtarmak istiyoruz. Biz gaziler olarak vatana bayrağa uzuvlarımızı feda ettik. Gerektiğinde vatan için kalan tüm organlarımızı da vermeye hazırız” dedi.
Farkındalık etkinliğinde yapılan konuşmaların ardından organların bağışlayan gazilere ve Şehit babalarına bağış kartları verildi.
Devlet Hastanesinde yapılan organ bağışı stant açılışına, Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başhekim Mehmet Duran, Afyonkarahisar Diyaliz Hastaları Organ ve Doku Nakillileri Yardımlaşma derneği üyeleri ile çok sayıda destekçi katıldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi