Var mı galibiyet gibisi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Var mı galibiyet gibisi...
A
a

Ligde 4 hafta sonra puanla tanışan ve ikinci galibiyetini almayı başaran Eskişehirspor büyük bir sevinç yaşattı. Son haftalarda büyük üzüntü yaşayan Es Es taraftarı alınan 3 puan sonrası doyasıya eğlendi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor sonunda galibiyet aldı. Spor Toto 1. Lig’in 6’ncı haftasında sahasında Gazişehir Gaziantep ile berabere kalan ve bu maçtan 1 puan çıkartabilen Es Es tam 4 hafta sonra  puanla tanıştı.  Sırasıyla Adana Demirspor, Hatayspor ve Altınordu’ya kaybeden Eskişehirspor, bu kötü gidişatına İstanbulspor karşısında son verdi. Rakibi karşısında taraftarını arkasına alan ve oldukça başarılı bir performans sergileyen Kırmızı Şimşekler sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Şimdi Eskişehirsporlu taraftarlar futbolculardan daha fazlasını bekliyor ve gözünü pazar günü oynanacak Osmanlıspor maçına çevirdi.

Ligdeki ikinci galibiyetini alan Kırmızı Şimşekler puanını 8’e yükseltti. Es Es ligdeki ilk galibiyetini ise 4’üncü hafta sahasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor karşısında almıştı. Şimşekler bu karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı. Es Es şimdi ise 11’inci haftada Osmanlıspor’u sahasında konuk edecek. Kırmızı Şimşekler bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak alt sıralardan kurtulamaya çalışacak.

Galibiyeti babasıyla kutladı

Eskişehirspor’un İstanbulspor’u 1-0 yendiği karşılaşmada takımının galibiyet golünü atan Furgan Polat sevincini babasıyla kutladı. Maç sonrası soluğu babasının yanında alan Furgan Polat, aynı zamanda Es Es’te altyapı yöneticisi olan Mustafa Polat’ın yanına giderek elini öptü. Mustafa Polat oğlunu tebrik ederken formasını
almayı da ihmal etmedi. 

Mehmet göz doldurdu

Siyah Kırmızılı ekibin başarılı oyuncusu Mehmet Özcan, İstanbulspor maçında sahanın en iyileri arasındaydı. Geçtiğimiz haftalarda takımda yaşanan düşüşe ayak uyduran Mehmet, İstanbulspor maçında kendisine geldi ve eski performansına geri döndü. Orta alanda rakipten kaptığı topları hücum hattına başarılı bir şekilde taşıyan genç oyuncu taraftarın takdirini topladı. Mehmet bu başarılı performansını ilerleyen haftalarda da göstermek istiyor. 

Savunma hatasız oynadı

İstanbulspor karşılaşmasında Eskişehirspor savunması hatasız oynadı. Özellikle maçın son dakikalarında İstanbulspor’un sağlı sollu ataklarında kaleyi gole kapatan Es Es savunması alkış topladı. Semih Güler ve Mevlüt Çelik ikilisinin çok iyi anlaştığı maçta hata yapılmaması teknik heyetten tam not aldı. Es Es savunması aynı performansı Osmanlıspor karşılaşmasında da göstereceğinden emin. 

Es Es 29 Ekim'i kutladı

Ligin 10’uncu haftasında İstanbulspor’u sahasında ağırlayan ve maçı 1-0 kazanan Eskişehirspor, 11’inci haftada oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Fuat Çapa önderliğinde çalışan Siyah Kırmızılı ekipte İstanbul maçında forma giyen oyuncular rejenarasyon çalışması yaparak günü noktaladı. Diğer futbolcular ise top çalışması yaptı. Kırmızı Şimşekler 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı ise Türk bayrağı açarak kutladı.  
Kaynak : Anadolu Gazetesi / AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi