Ahmet Ataç 15 02 2024

Valilik istedi, Eskişehir'de tramvay seferleri iptal!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Valilik istedi, Eskişehir'de tramvay seferleri iptal!
A
a

Eskişehir yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak. Bu ziyaret öncesi valiliğin aldığı güvenlik önlemleri kapsamında bazı tramvay seferleri iptal edildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak. Erdoğan'ın ziyareti öncesi bir dizi güvenlik önlemi alan Eskişehir Valiliği, miting yapılacak noktaya yakın çalışan tramvay hatlarının seferlerinin durdurulmasını istedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden aldığımız bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesi önünden geçen 3 tramvay hattında sefer yapılmayacak. 
Osmangazi Üniversitesi - SSK ve Osmangazi Üniversitesi - Opera hatlarında sefer yapan tramvaylar hizmet vermeyi sürdürecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması:

Cumhurbaşkanı'nın Eskişehir programı nedeniyle Eskişehir Valiliği’nin almış olduğu karar doğrultusunda, 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 11.00'den itibaren Otogar-Osmangazi Üniversitesi, Otogar-SSK, Opera-Şehir Hastanesi hatlarında karşılıklı olarak tüm tramvay seferleri durdurulacaktır.
Bu süreçte tramvaylarımız Osmangazi - Opera ve Osmangazi - SSK hatları ile ring hatlarında seferlerini yapmaya devam edecektir.
Vatandaşlarımızın bilgisine sunulur.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ahmet 21 Mart 2019 11:56

trajikomik..

0 2 Cevap Yaz
Namık 21 Mart 2019 01:19

valilik tramvay seferlerinden mi korkuyor bu ne ilginç bir karar..yolculuk yapma hakkımızı C.Başkanı geliyor diye kısıtlamaya hakkınız yok..

0 27 Cevap Yaz
Osman Yavas 20 Mart 2019 20:08

Neden Otogar-Odunpazari-Otogar olarak tramvay seferi yapilmiyor? Makas mi yok ??

0 7 Cevap Yaz
bir garip karar 20 Mart 2019 13:25

böyle saçma bir uygulama olamaz insanları bu şekilde mağdur etmeye hakkınız yok. cumhurbaşkanı geliyor diye neden tramvay seferleri iptal edilir anlayabilmiş değilim. madem öyle valilik meydanını miting için tahsis etmeseydeniz.

3 100 Cevap Yaz
İsmet

Esas mağduriyet uzatma hatları bağlantısı yapılırken yaşanacak ve bunlar bilinçli olarak seçim sonuna bırakıldı.

24 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi