Valilik ekmek zammına el attı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Valilik ekmek zammına el attı!
A
a

Eskişehir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Ocak ayından itibaren geçerli olacak olan ekmek zammı reddedildi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Ocak ayından itibaren geçerli olacak olan ekmek zammı reddedildi. 

Eskişehir Ticaret Odası'nın almış olduğu karara göre ekmeğe yüzde 25 zam yapılmıştı. Ocak ayı itibariyle yürürlüğe girecek olan zamla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Zamma ilişkin Valilikten yapılan açıklamada, "Eskişehir ili ve ilçelerinde 1.25 TL olan ekmek azami fiyat tarifesi oy çokluğuyla reddedilmiştir" denildi. 

İşte o açıklama:

Eskişehir Ticaret Odası Meclisi’nin 28.11.2017 tarihli ve 8 sayılı kararı ile 1,25 TL olarak kabul edilen “Eskişehir İli ve İlçeleri Ekmek Azami Fiyat Tarifesi”ne, Tacir ve Sanayiciler Tarafından Üretilen Mal ve Hizmetlerin Azami Fiyat Tarifelerinin Düzenlenmesi Hakkında Yönetmeliğin 6. maddesine göre Valiliğimiz tarafından itiraz edilmiş ve yönetmelik uyarınca ilgili komisyon 14.12.2017 tarihinde kurulmuştur.

Vali Yardımcısı Başkanlığındaki komisyon 18.12.2017 günü toplanarak Eskişehir Ticaret Odası Meclisince 1.25 TL olarak kabul edilen ekmek fiyat tarifesini değerlendirmiştir.

Yapılan oylama sonucunda, Eskişehir ili ve ilçelerinde 1.25 TL olan ekmek azami fiyat tarifesi oy çokluğuyla reddedilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi