Vali Yiğitbaşı Fenalaşan Gazi Oğluna Bakın Nasıl Müdahale Etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Yiğitbaşı Fenalaşan Gazi Oğluna Bakın Nasıl Müdahale Etti
A
a

Turgut Kaçma Hayatını Kaybetmeden Sadece Bir Gön Önce Afyonkarahisar'da Katıldığı Kurtuluş Günü Törenlerinde Vali Kübra Güran Yiğitbaşı İle Fotoğraf Çektirip Sohbet Etti.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Kütahya Zafertepeçalköy’deki Büyük Zafer’in 100. yılı törenlerinde fenalaşarak hayatını kaybeden 86 yaşındaki gazi oğlu Turgut Kaçmaz’a protokolde müdahale edip çoraplarını çıkararak adeta ‘devlet ana’ gibi kol kanat gerdi.
’Dünyanın en yaşlı gazisi’ unvanını taşırken Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 1994 yılında 110 yaşında vefat eden Hüseyin Kaçmaz’ın oğlu "dünya barış elçisi" Turgut Kaçmaz, Kütahya’da düzenlenen Büyük Zafer’in 100. yılı törenleri sırasında fenalaştı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun da katıldığı programda protokol üyelerinin bulunduğu alanda oturan Kaçmaz, bir subayın muharebenin geçtiği alanlarla ilgili bilgi verdiği sırada rahatsızlandı. Kaçmaz’a ilk müdahaleyi Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Vural Kavuncu tarafından yapıldı. Bakan Kasapoğlu da Kaçmaz’la ilgilenerek ambulansa kadar taşınmasına eşlik etti, yakınlarını da teselli etmeye çalıştı. Altıntaş Devlet Hastanesine kaldırılan Turgut Kaçmaz, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Kaçmaz’ın fenalaştığı sırada oturduğu yerden kalkarak kendisine müdahale eden ve sıcaktan dolayı rahatlaması için çoraplarını çıkaran Vali Yiğitbaşı ise yaptıkları ile adeta ‘devlet ana’ bura da dedirtti.
Öte yanda Kaçmaz’ın, Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen kurtuluş törenlerinden Vali Yiğitbaşı ile fotoğraf çektirdiği ve bir süre sohbet ettiği öğrenildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi