Vali Yiğitbaşı Esnaflarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Yiğitbaşı Esnaflarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor
A
a

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Programları Kapsamında Sık Sık Vatandaşlarla Ve Esnafla Görüşerek Sıkıntıları Dinliyor, Hal Ve Hatırlarını Soruyor.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, programları çerçevesinde sık sık vatandaşlarla ve esnafla görüşerek sıkıntıları dinliyor, hal ve hatırlarını soruyor.
Kent merkezi Uzun Çarşı üzerinde faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, çeşitli iş kollarında hizmet veren esnaflarla sohbet ederek, işlerinin nasıl olduğunu sordu. Esnafları tek tek dolaşan, hal ve hatırlarını soran Vali Yiğitbaşı, hayırlı müşteriler, bereketli kazançlar temenni etti.
Cadde boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da görüşen ve kendisine iletilen talepleri, iyi dilekleri dinleyen Vali Yiğitbaşı, vatandaşların sıkıntılarına çözümler üretti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Vali Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’ın ilk kadın Valisi olmasından duydukları memnuniyeti belirten, yaptığı çalışmaları takip ettiklerini söyleyen vatandaşları dinleyerek, iyi dilekleri nedeniyle vatandaşlara teşekkür etti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi