Vali Kızılkaya: "Vatandaşlarımız Tarafından Dile Getirilen Diğer Eksiklikleri De İnşallah Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Çözeceğiz”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Kızılkaya: "Vatandaşlarımız Tarafından Dile Getirilen Diğer Eksiklikleri De İnşallah Birlik Ve Beraberlik İçerisinde Çözeceğiz”
A
a

Köy Ziyaretlerini Aralıksız Sürdüren Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Kırsal Kesimin İhtiyaç Ve Taleplerini Dinledi.

Sütiş Eskişehir
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, birçok köyün yollarının kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetlerinin tamamlanmış durumda olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz” dedi.
Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, kırsalda yaşayan vatandaşların ihtiyaç, sorun ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla başlattığı köy ziyaretlerine devam ediyor. Vali Kızılkaya, köy ziyaretlerine Küplü, Şükraniye ve Ahmetler köyleri ile devam etti. Gittiği köylerde vatandaşların ilgisiyle karşılanan Kızılkaya, vatandaşlarla hasbihal ederek, istek ve arzularını dinledi. Kendisine iletilen talep ve önerileri tek tek not alan Vali Kızılkaya, talepleri imkanlar çerçevesinde çözmenin gayretinde olacaklarını söyledi.

“Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla bugüne kadar köylerimize yönelik çok önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz”
Vali Kızılkaya, "Bu ziyaretlerle vatandaşlarımızın dertlerini yerinde dinlemek, hasbihal etmek daha güzel ve daha anlamlı oluyor. İhtiyaçları, sorunları birebir paylaşma imkanı oluyor. Zaten gerek İl Özel İdaremiz, gerekse de Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla bugüne kadar köylerimize yönelik çok önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz. Birçok köyümüzün köy içi yolları kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetleri tamamlanmış durumda. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi