Vali Çiçek Kaymakamları İle Pandemi Tedbirlerini Masaya Yatırdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Çiçek Kaymakamları İle Pandemi Tedbirlerini Masaya Yatırdı
A
a

Afyonkarahisar'da İlçe Kaymakamlarının Katılımlarıyla Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek Başkanlığında Pandemi Tedbirleri Kapsamında Bir Toplantı Gerçekleştirildi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek başkanlığında ilçe kaymakamları ile pandemi tedbirleri kapsamında bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda Vali Çiçek, Kaymakamlara güvenlik ve asayiş noktasında tedbirlerin gözden geçirilmesi ve gerekli durumlarda artırılması talimatını verdi. Çevre ve trafik tedbirlerinin de değerlendirildiği toplantıda, pandemi süreci de ele alındı. Vali Çiçek, salgınla mücadele kapsamında Bilim Kurulu ve İçişleri Bakanlığınca alınan ve alınacak tüm tedbirlerin takibinin yapılması, tedbirlerin tam ve eksiksiz uygulanması, sağlık, asayiş ve güvenlik yönünden oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçilmesi noktasında uyarılarda bulundu.
Toplantıda ayrıca korona virüsle mücadele kapsamında kurulan İl Salgın Denetim Merkezi ekiplerinin çalışmalarına hassasiyetle önem verilmesi, uygulanabilirlik ve denetim açısından ilgili tüm kurumlarca gerekli bilgilendirme ve denetim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi değerlendirildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi