Vali Çiçek, Türkiye Çin Kültür Ve İş Geliştirme Forumu’Na Katıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Çiçek, Türkiye Çin Kültür Ve İş Geliştirme Forumu’Na Katıldı
A
a

Türkiye-Çin İş Geliştirme Ve Destekleme Derneği İle Çin Sanayi Ve İş Adamları Derneği’Nin Ortaklaşa Düzenlediği Çin Halk Cumhuriyeti Ve Türkiye Arasındaki Diplomatik İlişkilerimizin Başlamasının 50.Yılı Olması Münasebeti Türkiye Çin Diplomatik İlişkilerinin 50. Yılında Türkiye Çin Kültür Ve İş Geliştirme Forumu’Na Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’Te Katıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, "Türkiye Çin Diplomatik İlişkilerinin 50’inci Yılında Türkiye Çin Kültür ve İş Geliştirme Forumu’na" katıldı.
Ankara’da düzenlenen etkinliğe Vali Gökmen Çiçek ve Afyonkarahsar Milletvekili Veysel Eroğlu ile her iki ülkenin devlet protokolü, ticaret oda başkanları ve her biri sektöründe lider firma yetkililerini katıldı.
İki ülke arasında çeşitli sektörlerde mevcut ticaret hacminin arttırılması, yeni ticari girişimlerin oluşturulması ve desteklenmesi, hem ülkeler hem de firmalar bazında katma değerli ve sürdürülebilir ortaklıklar kurulması yoluyla yurt içi ve yurt dışı rekabet gücünün arttırılmasının hedeflendiği Türkiye Çin Diplomatik İlişkilerinin 50’inci yılında Türkiye Çin Kültür ve İş Geliştirme Forumu’nda; maden gıda, teknoloji ve bilişim, turizm ve sağlık gibi sektörlere ilişkin stantlarda yer aldı. Türkiye’nin birçok farklı ilinin tarihi, kültürel ve gastronomi yönünden tanıtıldığı stantlar katılımcılardan yoğun ilgi görürken, Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel değerleri, gastronomi lezzetleri de Çinli katılımcılardan tam not aldı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi