Bolvadin’De Yılbaşı Denetimleri Gündüz Saatlerinde Başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolvadin’De Yılbaşı Denetimleri Gündüz Saatlerinde Başladı
A
a

Afyonkarahisar’In Bolvadin İlçesinde Polis Ve Jandarma Ekipleri Yılbaşı Gecesi Öncesi Adeta Teyakkuz Durumuna Geçerken, Yılbaşı Tedbirleri Kapsamında Ekipler Şehir İçinde Ve Karayolunda Asayiş, Uyuşturucu, Gbt Ve Trafik Denetimine Sabah Erken Saatlerde Başladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde polis ve jandarma ekipleri yılbaşı gecesi öncesi adeta teyakkuz durumuna geçerken, yılbaşı tedbirleri kapsamında ekipler şehir içinde ve karayolunda asayiş, uyuşturucu, GBT ve trafik denetimine sabah erken saatlerde başladı.
Gerçekleştirilen denetimlere Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat ‘ta katıldı. Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik, asayiş ve olay yeri inceleme ekipleriyle jandarmanın trafik ve karakol ekipleri de e yılbaşı öncesi genel denetimlere katıldı. Yılbaşını Bolvadin’de geçirmek için karayolu ile ilçeye gelen sürücülere yol durumu hakkında bilgi verilirken, ayrıca sürücülerin belge kontrolleri de yapılıp araçların içerisindeki yolcularında GBT sorgulamaları gerçekleştirildi. Şüphelenilen araçlarda arama yapan ekipler, sürücülere emniyet kemeri, seyir halinde cep telefonu ile konuşma ve uykulu araç kullanmamaları yönünde uyarılarda bulunuldu.
Kontrol noktalarının tamamında genel denetimlerin gece boyu da süreceği öğrenilirken, denetime katılan Kaymakam Bolat’ta durdurulan araçlardaki vatandaşların yeni yıllarını tebrik etti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi