Vali Çiçek: “Türkiye Ve Kosova Arasındaki Tarihi Bağlar Her Alanda Daha Da Güçlenecek”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Çiçek: “Türkiye Ve Kosova Arasındaki Tarihi Bağlar Her Alanda Daha Da Güçlenecek”
A
a

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye Ve Kosova’Nın Tarihi Bağlarının Güçlülüğüne Dikkat Çekerek, İki Ülke Arasında Dostluk Ve Kardeşlik Bağlarının Her Alanda Daha Da Gelişeceğine İnandığını Söyledi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Türkiye ve Kosova’nın tarihi bağlarının güçlülüğüne dikkat çekerek, iki ülke arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının her alanda daha da gelişeceğine inandığını söyledi.
Kosova Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Suzan Novoberdaliu, Vali Çiçek’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten ve konuğu Novoberdaliu’ya teşekkür eden Vali Çiçek, Türkiye ve Kosova’nın tarihi bağlarının güçlülüğüne dikkat çekerek, iki ülke arasında dostluk ve kardeşlik bağlarının olduğunu ve bu ilişkilerin her alanda daha da gelişeceğine inandığını kaydetti. Vali Çiçek ziyaret sırasında Afyonkarahisar’ın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile turizm, tarım ve sanayi alanında yapılan yatırımlar konusunda bilgiler verdi.
Nazik karşılaması ve misafirperverliği için Vali Çiçek’e teşekkür eden Novoberdaliu, Afyonkarahisar’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi