Ahmet Ataç 15 02 2024

Başkan Çöl: “Öğrencilerin Başarılarını Arttıracak Projeleri Destekliyoruz”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkan Çöl: “Öğrencilerin Başarılarını Arttıracak Projeleri Destekliyoruz”
A
a

Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Öğrencilerin Başarılarını Arttıracak Projeleri Desteklediklerini Kaydederek, Onların Kendilerini Daha İyi Geliştirmeleri İçin Üstlerine Düşen Görevi Yerine Getireceklerini İfade Etti.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, öğrencilerin başarılarını arttıracak projeleri desteklediklerini kaydederek, onların kendilerini daha iyi geliştirmeleri için üstlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti.
Hisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Aksoy ve öğrencilerden oluşan heyet Başkan Çöl’ü makamında ziyaret ettiler. Başkan Mustafa Çöl ziyarette yaptığı konuşmada başarının önemine değinerek, “Okullarımızda bu ve bunun gibi etkinlikler düzenleyerek, öğrenci kardeşlerimizi teşvik ederek başarı seviyelerini artırarak, kendilerini her anlamda yetiştirmeleri için gayret sarf ediyoruz. Ben bu bağlamda Okul Müdürümüz Mehmet Aksoy’a ilgili öğretmenlerimize, idarecilerimize, velilerimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Aksoy, Başkan Çöl’e kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı bir teşekkür plaketi takdim ederek, duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi