Eskişehir'e bir darbe de Hızlı Tren'den! YHT bilet fiyatlarına zam...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e bir darbe de Hızlı Tren'den! YHT bilet fiyatlarına zam...
A
a

TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatlarına zam yapıldığını duyurdu. Zamlı tarife bugünden itibaren uygulanmaya başlandı. Yüksek hızlı tren bilet fiyatları ne kadar? 2022 hızlı tren bilet zammı ne kadar? Ankara-İstanbul hızlı tren bilet fiyatı kaç lira? İstanbul-Eskişehir YHT bileti ne kadar? Tüm sorularınızın yanıtı haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
TCDD, Yüksek Hızlı Tren seferlerine bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 20 zam yapıldığını açıkladı. Elektrik, doğalgaz, Marmaray ile köprü ve otoyollar yapılan zamların ardından YHT seferlerine de zam yapıldı. TCDD tarafından Yüksek Hızlı Tren seferleri bilet ücretleri YHT ile yolculuk yapacak vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte YHT Ankara-İstanbul, Konya - Ankara, İstanbul-Eskişehir, Konya - Eskişehir yüksek hızlı tren bilet fiyatları:

Eskişehir-İstanbul YHT bilet fiyatları
Eskişehir-İstanbul arası genç tarife ücreti 54.5 liradan 65.5 liraya çıktı. 55 lira olan Eskişehir-Konya arası YHT bileti 66 liraya yükselirken 94 lira olan gidiş-dönüş ücreti ise 113 liraya çıkartıldı.

İstanbul-Eskişehir YHT bilet fiyatı ne kadar? 
Eskişehir-Ankara arası 43.5 lira olan YHT bileti 52.5 lira olurken, 74 lira olan gidiş-dönüş biletinin fiyatı 90 lira oldu. 37 lira olan genç tarife ücreti 45 lira oldu. İstanbul-Eskişehir arası 64 lira olan bilet fiyatı 77 lira olurken, gidiş-dönüş ücreti 109 liradan 131 liraya yükseltildi.

Konya-Eskişehir  bilet fiyatları
Konya-Eskişehir arası genç tarife ücreti 47 liradan 56.5 liraya çıkartıldı.

Konya-Ankara arası yüksek hızlı tren bileti ne kadar?
Konya-Ankara arası hızlı tren bilet fiyatı 45 TL’den 53.5, gidiş-dönüş ücreti 90, Konya-İstanbul arası hızlı tren bileti 118 TL’den 143 TL’ye yükseldi. Konya-Ankara arası sefere yüzde 16, Konya-İstanbul arası sefer yüzde 21 zamlanmış oldu.

Ankara-İstanbul hızlı tren bilet fiyatı
Ankara-İstanbul (Kadıköy) arası 98.5 lira olan bilet fiyatı 118.5 lira olurken gidiş-dönüş ücreti 202 lira olarak açıklandı..
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ayhan 3 Ocak 2022 15:47

Verrrrr mehteri verrr mehteri, ekonomi şahlaniyyi yegenim. Kel başa şimşir tarak, yakışııırrr...

4 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi