Vali Çelik Büyükerşen’e veda etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Çelik Büyükerşen’e veda etti
A
a

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e veda ziyaretinde bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
            Üniversite yıllarından gelen aşk
Vali Çelik’in Eskişehir’e gelen en iyi valilerden biri olduğunu belirten Büyükerşen, ”Kendisine şehrimize yaptığı hizmetler için teşekkür ederim. Daha iyi görevlerle Eskişehir’e tekrar hizmet edeceğini ümit ediyorum” dedi.
 
Eskişehir Valisi Azmi Çelik veda ziyaretlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile başladı. Başkan Büyükerşen Vali Çelik’in üstün performansıyla Eskişehirlilerin gönlünde yer ettiğini söyledi.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen veda ziyaretinde yaptığı konuşmada, Vali Çelik’in ayrılışından dolayı üzgün olduğunu belirterek, “Valimiz maalesef şehrimizden ayrılıyor. 1950’den günümüze Eskişehir’e gelen bütün valileri tanıyorum. Son dönemde en sevdiğimiz valimizdi. Tarafsız, çalışkan, kibar, nazik meselelere bakış açısı olarak üstün performansı olan bir valimizdi. Giderken arkalarında gönüllerimizde birer parçayı bıraktılar. Vali devlet demektir, cumhuriyet demektir, cumhuriyet ilkeleri demektir. Ben sayın valimizin kısa bir müddet sonra belki Eskişehir’den daha büyük şehirlere vali olarak atanabileceğini ümit ediyorum. Bu benim kişisel duygularım değil. Aslında Eskişehirlilerin duygusu olarak bakabilirsiniz. Günün birinde daha iyi görevlerle Eskişehir’e dönmesini temenni ediyorum” dedi.
 
Eskişehir Valisi Azmi Çelik, Başkan Büyükerşen’e övgü dolu sözleri için teşekkür ettiğini ifade ederek , “Bu tür güzel sözleri yerel yönetimin başındaki Sayın Başkanımızdan duymak çok güzel. Eskişehir gerçekten önemli bir kent, sevdiğimiz bir il. Umarım faydalı olmuşuzdur. Ya da olmaya çalışmışızdır. Çok daha iyi pozisyonları hak eden bir il, zaten o seyirde olan bir il. Daha da iyi olacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
goll 24 Haziran 2017 18:16

mustafa denizlide belediyelerden çıkmazdı onun içinde en güzel sözler söyler idik sonra şutt

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi