Vali Çakacak umut serpti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Çakacak umut serpti
A
a

Siyah Kırmızılı takımda yaşanan kaos nedeniyle çeşitli girişimlerde bulunan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Üyeleri son olarak Vali Özdemir Çakacak’ı makamında ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Vali Çakacak ETB üyelerine umut dolu mesajlar verdi.

 
“Özeçoğlu’nu ikna edemedik”
Vali Özdemir  Çakacak ile yapılan görüşmenin detaylarını sosyal medyada paylaşan ETB üyelerinin açıklaması şöyle; Hepinizin bildiği üzere kongre sürecinde başkanımız Sinan Özeçoğlu’nu görevi bırakmaması konusunda ikna edemedik. Gerekli destek sağlanmadığı için görevine dönmeyi kesinlikle düşünmediğini bizlere iletti. Bizler de bunun üzerine Eskişehirspor’umuzun kapanmaması adına görüşmelerimize başladık. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği olarak valimizi makamında ziyaret ettik.
 

“Karamsarlığa kapılmamalı”
Şehirdeki herkesin Eskişehirspor'un bulunduğu zor durumdan kurtulması için inancı olması gerektiğini bizlere iletti. Bir spor kulübü taraftarının takımına bu kadar sahip çıkmasının, takımını bu kadar yürekten desteklemesinin tüm sporseverlere örnek teşkil ettiğini söyledi ve kimsenin şu an bulunan durumdan dolayı karamsarlığı kapılmaması gerektiğini savundu.
 

“Vali beyin desteğini aldık”
Bizler de gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretin ardından vali beyin desteğini aldık ve Eskişehirspor’umuza destek konusunda çok önemli adımların atılacağını hissettik. Eskişehirspor’umuzun bu zorlu süreçten el birliğiyle çıkacağının inancında olduğumuzu, şehrin dinamiklerinin harekete geçirilmesi ve mevcut başkanımız Sinan Özeçoğlu’na verilecek somut desteklerle bu süreçten kurtulabileceğimizi ifade ettik.
 

“Yalnız kalmayacağımızı hissettik”
Valimiz bizleri çok sıcak karşıladı ve açıkçası umut serpti. Bu ara en çok ihtiyacımız olan desteği sağlamak için gerekenleri hızlandıracağını bizlere hissettirdi. Eskişehirspor taraftarları adına sayın valimize çok teşekkür ederiz. Gerçekten yalnız kalmayacağımızı hissettik.
Ayrıca Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bey efendiden randevu talebimiz oldu. Umarım bizlerin bu talebine olumlu cevap gelir ve hem Eskişehirspor’umuz hem de Türk futbolu adına önemli bir görüşme olur” denildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi