Ahmet Ataç 15 02 2024

Vali Ali Çelik, Sigarayı Bırakma Sözü Aldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Vali Ali Çelik, Sigarayı Bırakma Sözü Aldı
A
a

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, Dünya Sigarayı Bırakma Günü Etkinlikleri Kapsamında Sağlıklı Yaşam Bilincinin Geliştirilmesi, Tütün Kullanımı Ve Zararları Konusunda Farkındalık Oluşturmak İçin Doğa Yürüyüşü Düzenlendi.

Sütiş Eskişehir
Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, Dünya Sigarayı Bırakma Günü etkinlikleri kapsamında sağlıklı yaşam bilincinin geliştirilmesi, tütün kullanımı ve zararları konusunda farkındalık oluşturmak için doğa yürüyüşü düzenlendi.
Mesai saatinin sona ermesinin ardından Kütahya Şehir Ormanı’nda yapılan yürüyüşe; Kütahya Valisi Ali Çelik, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan ile daire müdürleri katıldı.
Vali Ali Çelik, yürüyüş öncesi AFAD Kütahya İl Müdürü Ahmet Ali Artun, Gümrük Müdürü Alper Mehmet Çevik, UMKE personeli Sibel Tiryaki’ye sigarayı bıraktırdı.
Bir daha sigara içmeme sözünün ardından sigara paketlerini teslim alan Vali Çelik; Artun, Çevik ve Tiryaki’yi verdikleri karardan dolayı tebrik etti.
Sigarayı bırakma iradesini göstereceklerine dair inancını dile getiren Vali Çelik, süreçte destekçi ve takipçi olacağını kaydetti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi